Zweit veur Leid presents MVV Maastricht Kidsrun

Zweit veur Leid presents MVV Maastricht Kidsrun

Zweit veur Leid presents MVV Maastricht Kidsrun

Woensdag 20 november 2019

Op 9 februari 2020 vindt Zweit veur Leid weer plaats!

Heb jij altijd al eens met de spelers van MVV Maastricht mee willen rennen? Dan is dit je kans! Doe mee met de ‘’Zweit veur Leid Present MVV Kidsrun’’!  

Ren mee en doe iets voor een ander!

Zweit veur Leid is de eerste, echte goede doelenloop van Maastricht. Álle opbrengsten van Zweit veur Leid gaan naar lokale doelen die leed verzachten. Het bestuur van de stichting bestaat uit vrijwilligers, die samen met de netwerkpartners zorgen voor zoveel mogelijk sponsorgeld en lopers. Zweit veur Leid is geen wedstrijd, maar een charmant feel good evenement waar saamhorigheid centraal staat. Samen starten, samen lopen, samen borrelen en samen geld ophalen.

Met elkaar en voor een ander!

De mogelijkheid bestaat om 1, 2 of 3 rondjes van 4 kilometer te rennen. Zweit veur Leid is een echt Maastrichts evenement voor het hele gezin. Meedoen is laagdrempelig, het gaat er niet om hoe hard je rent of hoe goed je bent. Er is geen tijdwaarneming, er zijn geen officiële drinkposten, de route is verrassend, de organisatie is goed maar niet professioneel, de gunfactor is hoog en iedereen loopt mee voor een lokaal goed doel dat leed verzacht.

Bèr de Batteraof zal er uiteraard ook zijn!

Wij hopen op een grote opkomst vanuit iedereen die MVV Maastricht een warm hart toedraagt.

Aanmelden kan op www.zweitveurleid.nl/inschrijven/  

Misschien ook interessant

Sterrendragers