23 juli
19:00
Geuldal

Geuldal

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Horeca & Events

YveY, een verbastering van de ‘ivy league’, met een verwijzing naar excellentie en kwaliteit, werd in 2008 opgericht. Met ingang vanaf seizoen 2021 is YveY begonnen met het verzorgen van alle horeca-activiteiten van MVV Maastricht. YveY is een landelijke organisatie die ook actief is bij clubs als NEC, Roda JC, VVV-Venlo en FC Eindhoven. Vanuit ons kantoor in stadion de Geusselt werken we intensief samen met MVV om de hoogste standaarden op hospitality-vlak na te streven. YveY werkt als de linking pin tussen alle partijen, zodat de beleving van de gasten wordt gewaarborgd en onze partners ontzorgd.

Wat kunnen we voor u doen?
De meest gestelde vraag in de horeca en we zijn benieuwd naar úw antwoord! De Geusselt is meer dan een stadion voor voetbalwedstrijden. Het is een multifunctionele evenementenlocatie met een legio aan mogelijkheden. Vele zakelijke gasten weten ons te vinden voor vergaderingen, presentaties, bedrijfsborrels, inspiratie-sessies en meer. Maar ook voor particulieren en verenigingen bieden we tal van opties voor interessante evenementen en bijeenkomsten bijvoorbeeld een borrel, verjaardagsfeest, familiedag of een bruiloft. De combinatie van een zakelijke formele ruimte met een informele voetbalsfeer is uitermate uitnodigend. Daarnaast is de ruimte zeer divers en daardoor voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt.

De wedstrijden
Maar bovenal, het zijn de wedstrijden die altijd topprioriteit hebben. Met plezier ontvangen we iedere wedstrijd duizenden supporters in De Geusselt. Wij streven altijd naar snelle en kwalitatief hoogstaande service in de diverse verkooppunten rond het veld. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook onze businessgasten niets tekortkomen. Want in onze ogen is een voetbalwedstrijd méér dan 90 minuten tegen een balletje trappen!

Wilt u met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Bij ons bent u altijd welkom en drinkt u gezellig een kop koffie met onze salesmanager Lusanne! Uiteraard komen wij ook bij u langs! Lusanne is te bereiken via l.simons@yvey.nl of op +31621352749.

YveY, Masters in hospitality!