20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Seizoenkaart 2023-2024

Ons stadion is een thuishaven voor mensen van jong tot oud! je komt iedereen tegen: jonge kinderen die samen met papa en mama naar het stadion gaan, ouderen die samen afspreken om met elkaar een praatje te maken, jong volwassenen die samen met hun vrienden naar het voetbal gaan en nog veel meer. Al deze mensen komen samen naar het stadion, naar MVV. Dat is dan ook precies wat wij volgend seizoen gaan doen: van jong tot oud, samen naar MVV!

Alles wat je moet weten over de seizoenkaart!

Op deze webpagina kan je alle informatie vinden over het aanschaffen van jouw seizoenkaart. Van prijsinformatie tot leeftijdscategorieën, alle informatie staat hier. Mis je iets of heb je een vraag die we hier niet beantwoorden, stuur dan een mail naar tickets@mvv.nl!

Leeftijdscategorieën seizoen 2023-2024

Voor komend seizoen hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd op het gebied van de leeftijdscategorieën. Waar er vorig seizoen nog vijf verschillende leeftijdscategorieën waren, zijn dat er dit seizoen nog maar vier (op de Boschpoorttribune komt hier de categorie studenten nog bij). In totaal zijn dit twee wijzigingen: de leeftijdscategorieën 6-12 en 13-16 zijn samengevoegd tot één categorie én de leeftijdscategorie volwassenen gaat komend seizoen pas in vanaf 18 jaar. Dit zorgt ervoor dat we de volgende leeftijdscategorieën krijgen:

  • Batteraove (0 tot en met 5 jaar)
  • Jeugd (6 tot en met 17 jaar)
  • Volwassenen (18 tot en met 64 jaar)
  • Senioren (65+)
  • Studenten (Op vertoon van de studentenpas)

Prijzen seizoenkaart seizoen 2023-2024 

Ook de prijzen voor seizoen 2023-2024 zijn gestegen. Ondanks de prijsstijgingen betaal je als seizoenkaarthouder voor jou seizoenkaart vanaf nog geen €10,00 per wedstrijd. Daarnaast heb je als seizoenkaarthouder gemiddeld ruim 40% korting op de 19 competitiewedstrijden in de Geusselt! In onderstaand overzicht zie je wat de prijzen voor komend seizoen zijn.

Prijzen seizoenkaart 2023-2024
Angelside Boschpoorttribune Gamintribune Hoofdtribune
Batteraove (0 t/m 5) €19,02 €19,02 €19,02 €19,02
Jeugd (6 t/m 17) €95,00 €135,00 €85,00 €170
Volwassenen (18 t/m 64) €200,00 €250,00 €185,00 €340,00
Senioren (65+) €145,00 €190,00 €130,00 €240,00
Studenten n.v.t. €135,00 n.v.t. n.v.t.

Wanneer kan ik de seizoenkaart kopen?

De seizoenkaart zal in verschillende fases voor verschillende mensen te koop zijn. Supporters die dit seizoen een seizoenkaart hadden, hebben als eerste het recht om hun plek ook voor komend seizoen te verlengen. Tussen de verschillende fases zullen een aantal dagen zitten zodat we de administratie op orde kunnen maken en we geen fouten maken voor nieuwe en huidige seizoenkaarthouders.

Voor de verkoop van de seizoenkaarten maken we gebruik van een drietal verkoopperiodes waarin de seizoenkaart aangeschaft kan worden. Op 1 mei start de verlengperiode: seizoenkaarthouders kunnen dan hun huidige stoeltje verlengen voor volgend seizoen. Deze duurt tot 28 mei, waarna op 29 en 3 mei de administratie op orde wordt gebracht. vervolgens krijgen seizoenkaarthouders tussen 31 mei en 2 juni de kans om te verhuizen. Wil je plaatsnemen op een andere stoel, ander vak of zelfs andere tribune, dan kan je gedurende deze drie dagen van plaats veranderen. Op 3 en 4 juni is er dan weer een pauze om de administratie op orde te brengen, waarna op 5 juni de vrije verkoop start en iedereen (met of zonder seizoenkaart) een seizoenkaart kan kopen voor het nieuwe seizoen.

In onderstaand overzicht kan je zien wanneer je een seizoenkaart kan aanschaffen of verlengen.

Wanneer kan ik mijn seizoenkaart kopen?
1 mei - 28 mei 29 mei - 30 mei 31 mei - 2 juni 3 juni - 4 juni 5 juni - 17 september
Ik heb geen seizoenkaart - Pauze - Pauze Vrije verkoop
Ik heb een seizoenkaart Verlengen Pauze Verhuizen Pauze Vrije verkoop
Ik heb een halve seizoenkaart Verlengen Pauze Verhuizen Pauze Vrije verkoop
Ik heb een 3/4e seizoenkaart verlengen Pauze Verhuizen Pauze Vrije verkoop

Voordelen verbonden aan de seizoenkaart

Wanneer je een seizoenkaart koopt, zitten daar ook een aantal voordelen aan verbonden! Als seizoenkaarthouder heb je gemiddeld 40% korting op de 19 competitiewedstrijden in Stadion de Geusselt! Daarnaast ontvang jij bij een kleine 30 partners een speciale actie als seizoenkaarthouder! Bij Voetbalshop.nl Maastricht krijg je bijvoorbeeld 10% korting op het nieuwe thuisshirt! De volledige lijst is hieronder te lezen!

Voetbalshop

Bij de fysieke fanshop van Voetbalshop.nl Maastricht, ontvangt iedere seizoenkaarthouder van MVV Maastricht, 10% korting op het nieuwe (nog te presenteren) thuisshirt van seizoen 2023-2024.

Vossen Fashion

Met de afscheurvoucher in het voucherboekje, krijg je bij Vossen Fashion eenmalig 15% korting op een kledingstuk naar keuze!

Brand Bier Brouwerij

Iedere seizoenkaarthouder ontvangt een kortingscode in het voucherboekje, waarmee zij 25% korting krijgen op een bezoek aan de Brand Bier Brouwerij in Wylre!

Café l'Ambiance

Iedere seizoenkaarthouder krijgt met de afscheurvoucher in het voucherboekje het eerste drankje gratis bij Café l'Ambiance!

Domino's Maastricht

Elke seizoenkaarthouder kan met de unieke kortingscode die in het voucherboekje staat rekenen op een stapelkorting bij Domino's Maastricht! 

La Fève

Bij La Fève krijgt iedere seizoenkaarthouder 12,5% korting op het assortiment (m.u.v. lopende acties) wanneer zij de unieke kortingscode gebruiken, welke vermeld staat in het voucherboekje!

Yvey

Seizoenkaarthouders krijgen 20% korting op zaal-, veld- of tribunehuur wanneer zij bij Yvey een evenement organiseren!

Blanche Dael

Alle seizoenkaarthouders krijgen 10% korting op de eerste webshopbestelling, wanneer zijn gebruik maken van de speciale kortingscode in het voucherboekje.

De Beente

Iedere seizoenkaarthouder krijgt op vertoon van de seizoenkaart 15% korting op de aanschaf van een fiets- of scooterhelm!

Nieuwe pasjes voor iedereen

Iedere supporter ontvangt voor het begin van het nieuwe seizoen een nieuwe seizoenkaart. Het afgelopen jaar hebben we helaas hinder ondervonden bij de toegangscontrole. Onze eerste stap om dit voor volgend seizoen op te lossen is door iedere supporter een nieuw pasje te geven. Alle pasjes die nu in omloop zijn, zullen volgend seizoen dan ook niet werken. 

Ontvangen van de seizoenkaart

Midden juli zullen wij iedere supporter die zijn of haar seizoenkaart heeft verlengd, verhuisd of heeft aangeschaft de mogelijkheid geven om de seizoenkaart in het stadion op te komen halen. Hiervoor worden speciale ophaalmomenten georganiseerd. Deze zullen later via email naar iedereen gecommuniceerd worden. Bij het ophalen van de seizoenkaart ontvangt ook iedere supporter een extraatje voor het kopen van de seizoenkaart.

Controleer je gegevens!

Bij het bestellen van de seizoenkaart is het belangrijk dat je jouw gegevens controleert! Zorg ervoor dat je voornaam, achternaam, adres, geboortedatum en emailadres juist zijn. Zo krijg je altijd het juiste pasje met de juiste naam erop en kunnen wij je op de hoogte houden over jouw seizoenkaart en mis je geen belangrijk nieuws! Verleng je de seizoenkaart voor iemand anders, zorg dan dat deze gepersonaliseerd is! Anders staat jouw naam op alle seizoenkaarten. 

Hoeveel seizoenkaarten kan ik aanschaffen?

Per account (per persoon) is het mogelijk om één seizoenkaart aan te schaffen. Wil jij meerdere seizoenkaarten aanschaffen, dan dien je per seizoenkaart een account te hebben en de seizoenkaart hier individueel op aan te schaffen. Het is dus niet mogelijk om op één account voor de hele familie seizoenkaarten te kopen.