09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Losse tickets

MVV Maastricht werkt ieder jaar haar thuiswedstrijden af in Us Stadion de Geusselt. Elke wedstrijd vinden dan ook een paar duizend supporters de weg naar het stadion, met of zonder seizoenkaart. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over het stadionbezoek, kan je op deze pagina alles vinden wat je moeten weten voor je naar het stadion afreist.


Waar kan ik tickets kopen?
Je kan je tickets via een aantal manieren kopen. Voor alle thuiswedstrijden geldt dat er online verkoop plaatsvindt in de online ticketshop. Daarnaast is het mogelijk om tickets te kopen aan de dag kassa's, die 1 uur voor aanvang wedstrijd open zijn. Let op: Niet alle thuiswedstrijden hebben kassaverkoop bij de stadionpoorten op de wedstrijddag. Kijk voor de actuele informatie bij de websiteberichten. Hier wordt altijd over gecommuniceerd. Als men een ticket koopt aan de dag kassa is dit €3 duurder dan dat je dit online koopt. 

Hoe laat gaat het stadion open?
Het stadion gaat iedere wedstrijd een uur voor aanvang open. Voor wedstrijden op vrijdagavond zal het stadion dan om 19:00 open gaan. Wanneer hier een wijziging in plaatsvindt, communiceren wij dit via onze kanalen.

Parkeren
Voor het stadion is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De parkeerplaats is gelegen aan het terrein voor de McDonalds en tegenover de Basic Fit.

Vragen
Heb je vragen over je tickets of heb je hulp nodig bij het bestellen van je tickets? Stuur dan een mail naar tickets@mvv.nl. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen. Ook voor andere ticket gerelateerde vragen kan je terecht bij tickets@mvv.nl.