https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846519/NL/reg/hps-voorkantbus.jpg

Losse tickets

Vele MVV-fans kopen inmiddels hun kaarten voordelig online via www.mvv.nl/tickets. De kaarten zijn goedkoper online dan aan de kassa/infobalie.

De jeugd heeft de toekomst! Dat is wat MVV Maastricht zich maar al te goed realiseert. De club wil het belang van jeugdige supporters dan ook onderstrepen door alle jeugd tot en met 12 jaar gratis (per betalende volwassene) toegang te geven tot al haar thuiswedstrijden in Stadion de Geusselt 

Wil je jezelf wachtrijen aan de kassa of kilometers naar de MVV-Infobalie besparen, koop dan jouw tickets online. Ga naar www.mvv.nl/tickets en print je tickets eenvoudig thuis.

Als je online een jeugd t/m 12 jaar kaart wil bestellen, dan dien je eerst een ticket voor volwassenen te bestellen en daarbij een jeugd t/m 12 jaar kaart. Deze twee kaarten worden samengevoegd in een pakket en de jeugd t/m 12 jaar kaart is dan GRATIS. Als je een seizoenkaart hebt, dien je een jeugd t/m 12 jaar kaart aan te vragen via tickets@mvv.nl of aan te vragen via de stadionkassa/infobalie.

Prijzen

Online

Kassa/balie