09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Inloggen CM.com

Voor de 1e keer inloggen in het nieuwe systeem CM-Ticketing.

Stap voor stap - beschrijving

 1. Klik hier om in te loggen.
 2. Log de eerste keer in door het opgeven van je relatienummer.
  1. Heb je een seizoenkaart voor seizoen 2020-2021? Het relatienummer staat op de achterkant van je seizoenkaart. Het relatienummer begint met de cijfers 80… of 93….
  2. Ben je jouw seizoenkaart kwijt of heb je geen geldige seizoenkaart van afgelopen seizoen, maar wel in de laatste 5 jaar een los ticket of seizoenkaart gekocht? Dan kun je jouw emailadres opgeven.
 3. Bij het opgeven van jouw relatienummer, stuurt CM een bevestigingsmail naar het bij MVV bekende emailadres.
 4. In deze mail staat een bevestigingslink.
 5. Klik op deze link en je krijgt het verzoek een wachtwoord aan te maken. Dit mag je oude wachtwoord zijn, maar je kunt ook een nieuw wachtwoord opgeven. Dit wachtwoord moet minimaal bestaan uit 8 tekens. Verder moet het wachtwoord minstens een letter, een hoofdletter en een cijfer bevatten. MVV adviseert je een sterk wachtwoord te kiezen, omdat je hiermee toegang geeft tot jouw persoonlijke gegevens.
 6. Na het bevestigen van jouw wachtwoord, kun je inloggen met je emailadres en het in de vorige stap gekozen wachtwoord.
 7. Klik op Gegevens (links in het scherm) en CM toont vervolgens jouw persoonlijke gegevens, zoals MVV die heeft overgenomen uit het oude ticketing-systeem.
 8. Controleer deze gegevens op juistheid en wijzig dit waar nodig.
 9. Ook vraagt MVV je alle ontbrekende gegevens aan te vullen, zoals adres, telefoonnummer en/of geboortedatum.
 10. Kloppen alle gegevens? Dan kun je dit bevestigen en ben je klaar voor het verlengen of kopen van jouw seizoenkaart vanaf 1 juni 2021.