09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Pijlers

MVV Maastricht is een club met een sterke identiteit, diepgeworteld in de Maastrichtse samenleving en die liefkozend 'Us MVV' wordt genoemd. Een club van iedereen, met een hondstrouwe achterban. Noem het een volksclub, wier populariteit reikt tot ver over de stadsgrenzen en tot aan beide Mijnstreken.

Traditie

MVV Maastricht is een club van tradities. Zo speelt MVV met de trotse Maastrichtse ster op de borst, wordt vóór iedere thuiswedstrijd het Maastrichts volkslied gespeeld en uit volle borst meegezongen door spelers en supporters. Op historische fundamenten als deze bouwt MVV Maastricht aan haar toekomst.

Ambiance

De Geusselt is een van de grootste en onbetwistbaar één van de sfeervolste stadions in de Keuken Kampioen Divisie Voor menig Maastrichtenaar begint zijn weekend op vrijdagavond met een bezoek aan De Geusselt. Een bezoek aan een thuiswedstrijd van MVV Maastricht moet een uitstapje zijn voor de hele familie. Opa, oma, vader, moeder en (klein)kinderen moeten in een gezellige ambiance kunnen genieten van een avondje MVV Maastricht.

Passie

Passie voor voetbal en voor de club is wat supporters en sponsoren bindt. De 'gras'mat in De Geusselt moet daarom het toneel zijn van attractief, verzorgd, maar vooral bezield voetbal. De passie voor MVV Maastricht dringt door tot in alle vezels van de stad.

Transparantie

Eerlijk en transparant. Die twee woorden kenmerken het beleid van MVV Maastricht. Openheid omtrent het financiële beleid bijvoorbeeld. Hiervoor wordt door alle geledingen van de club heen, geregeld overlegd. 

Betrokkenheid

MVV Maastricht is nauw betrokken bij de samenleving waarin ze zo diep is geworteld. De club verkeert in de unieke positie een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap. Die verantwoordelijkheid neemt ze serieus door te participeren in tal van maatschappelijke projecten en  door zelf tal van maatschappelijke activiteiten te initiëren. Niet voor niets is MVV Maastricht door Stichting Meer dan Voetbal bekroond tot Profclub van het Jaar 2013! 

Onderstaand treft u het beleidsplan van MVV Maastricht aan.