08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Persbeleid

Persvertegenwoordigers en mediaverantwoordelijken zijn uiteraard van harte welkom bij MVV Maastricht. Om hen te kunnen ontvangen heeft MVV Maastricht een pershome waar zij terecht kunnen rondom thuiswedstrijden. Onze perschef Jurgen Simon (jurgen.simon@mvv.nl of TEL: 06 42889113) zal u in het MVV Pershome ontvangen en is voor al uw interviewaanvragen of verzoeken beschikbaar. Uiteraard dient u in het bezit te zijn van een geldige persaccreditatie. 

Perszaken op wedstrijddagen

Geaccrediteerde fotografen dienen voorafgaand aan de wedstrijd in het pershome een fotohesje op te halen om toegang tot het speelveld te verkrijgen. De fotohesjes zullen door onze perschef voorafgaand worden uitgedeeld. Fotografen dienen vervolgens plaats te nemen in één van de aangegeven werkgebieden op het speelveld (zie downloadbestand `Media huisregels en overzicht werkposities fotografen´ hieronder). Na afloop van de wedstrijd dienen de hesjes weer bij de perschef te worden ingeleverd.

Na afloop van de wedstrijden hebben de Rightholders (FOX Sports en L1) de eerste gelegenheid tot het interviewen van spelers en/of technische staf. Vervolgens hebben de overige media het recht om vragen te stellen. Onze Perschef is tijdens de wedstrijden in het pershome aanwezig. Bij hem kunt u terecht voor eventuele interviewaanvragen met spelers en/of staf na afloop van de wedstrijden.

Het pershome bevindt zich in de MVV Businessclub. Toegang middels persjaarkaart, persdagkaart of NSP-kaart. Accreditatie vooraf is vereist. De ingang van de MVV Businessclub treft u onder de Hoofdtribune. 

Perszaken buiten wedstrijddagen

Interviews voor spelers, trainers, directie en bestuursleden dienen ten allen tijde worden gemeld bij de Perschef. MVV Maastricht houdt wekelijks een persmoment waarop spelers en media met elkaar kunnen spreken. Doorgaans vindt dit plaats op de laatste dag voor een wedstrijd, na afloop van de afsluitende training.