09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Persbeleid

Perszaken op wedstrijddagen

MVV Maastricht heeft een pershome in de businessruimte waar pers terecht kan rondom thuiswedstrijden. Onze perschef Jurgen Simon (jurgen.simon@mvv.nl  of 06 42889113) en/of gastheer/dame zal u in het MVV Pershome welkom heten.

Om een wedstrijd te mogen bezoeken dient de pers in het bezit te zijn van - een vooraf aangevraagde - geldige persaccreditatie. Deze kan via NSP of rechtstreeks bij MVV Maastricht worden aangevraagd.

Geaccrediteerde fotografen dienen voorafgaand aan de wedstrijd in het pershome een fotohesje op te halen om toegang tot het speelveld te verkrijgen. Fotografen dienen plaats te nemen in één van de aangegeven werkgebieden op het speelveld. Bij de bevestiging van de accreditatie zal een afbeelding worden meegestuurd waarop de werkplekken zijn gevisualiseerd. Na afloop van de wedstrijd dienen de hesjes weer bij de perschef te worden ingeleverd.

Na afloop van de wedstrijden hebben de Rightholders (ESPN en L1) de eerste gelegenheid tot het interviewen van spelers en/of technische staf. Vervolgens hebben de overige media het recht om vragen te stellen. Aan het einde van de wedstrijd is onze Perschef op de perstribune aanwezig om interviewaanvragen te noteren. Ook  is het mogelijk om via whatsapp de namen aan de Perschef door te geven.

Interviews na afloop van de wedstrijd vinden plaats in de spelerstunnel. 

Perszaken buiten wedstrijddagen

Interviews voor spelers, trainers, directie en bestuursleden dienen ten allen tijde worden aangevraagd en gemeld bij de Perschef.

MVV Maastricht houdt wekelijks een persmoment waarop spelers en media met elkaar kunnen spreken. Doorgaans vindt dit plaats op de laatste dag voor een wedstrijd, na afloop van de afsluitende training. 

Graag verwijzen we ook naar het downloadbestand op deze pagina.

Bestanden

Download "Mediaregels " (155 kb)