Seizoenkaarten

Maak jij volgend seizoen deel uit van #UsMVV? Kunnen we ook volgend seizoen een heel seizoen op je rekenen? Bestel dan je seizoenkaart voor 2018-2019.

Bestel je seizoenkaart online en ontvang tot €16,50 korting. We zetten de Club 1902 verder, dus geniet van extra voordelen door €19,02 extra te betalen. Hoe eerder je bestelt, hoe meer kans je maakt op een unieke prijs. Plaatsen van de huidige seizoenkaarthouders blijven gereserveerd t/m 31 mei.

UPDATE: Het is dus niet meer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen.

Prijzen

De prijzen zullen online tot €16,50 goedkoper zijn dan aan de infobalie. De seizoenkaartprijzen zijn berekend op basis van de losse ticketprijzen. Ten opzichte van losse ticketkopers bezoek je standaard 8 wedstrijden GRATIS. Dit is een korting van maar liefst 42%. Een seizoenkaart is nog steeds de goedkoopste manier om naar MVV te komen.

*Als MVV Maastricht promoveert naar de Eredivisie dan zullen er andere prijzen geldig zijn. Deze prijzen zijn enkel geldig als MVV Maastricht in het seizoen 2018-2019 in de Jupiler League speelt.

Prijzen online

Prijzen kassa/balie

Club 1902 Seizoenkaart

In 2018-2019 zal er opnieuw een Club 1902 seizoenkaart beschikbaar zijn. Wegens het succes van vorig seizoen wordt dit doorgetrokken naar volgend seizoen. Voor slechts €19,02* extra bovenop de seizoenkaart krijg je het volgende:

 • Toegang tot alle publieke oefenwedstrijden in de Geusselt (GRATIS);
 • Toegang tot bekerwedstrijden zonder recettedeling (tot 1/8e finale) in de Geusselt (GRATIS);
 • Extra voorrang op thuiswedstrijden in de Play-Offs;
 • Welkomstcadeau.

*Leeftijdskortingen en online korting zijn ook van toepassing op de Club 1902 Seizoenkaart

Prijzen online

Prijzen kassa/balie

Hoe bestellen?

 • Online
  • Klik hier om een seizoenkaart te bestellen. Maak je keuze tussen Club 1902 seizoenkaart of een gewone seizoenkaart.
 • Infobalie
  • De infobalie is iedere werkdag open tussen 13.00 en 17.00 uur. Je kunt een seizoenkaart bestellen op vertoon van je ID.

Bij problemen met bestellen kun je altijd een e-mail sturen naar tickets@mvv.nl. Wij helpen je graag verder.

Leeftijdskorting

 • Jeugd van 0 tot en met 5 jaar: GRATIS (geen kaart nodig)
 • Jeugd van 6 tot en met 12 jaar (per betalende volwassene): GRATIS (wel een kaart nodig)
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is na 1 juli 2005.
 • Jeugd van 13 tot en met 16 jaar: 50% korting
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is tussen 1 juli 2001 en 1 juli 2005.
 • ​65+ : 30% korting
  • ​Dit geldt voor iedereen die geboren is vóór 1 juli 1953.

Familie-arrangement op de Noordtribune 

MVV is één grote familie, en daar horen jullie ook bij.  Daarom hebben we exclusief voor de Noordtribune het MVV Familie-arrangement. Geef de liefde en passie voor voetbal door aan de volgende generatie.

Wanneer je in Zuid-Nederland met het gezin een voetbalwedstrijd wil bezoeken, ben je bij MVV Maastricht het voordeligst uit. Twijfel dus niet en neem een MVV Familie-arrangement! Ook jullie profiteren van de vroegboekvoordelen. Tip: wanneer jullie online bestellen, vergeet dan niet het juiste prijstype (Jeugd 13 t/m 16 fam. arr.) te selecteren.

Prijzen online

Prijzen kassa/balie

Bedrijvenkorting

 • FSI: Vraag het kortingsformulier aan bij het bedrijf en vul het in. Als je online wilt bestellen, stuur je het formulier naar tickets@mvv.nl en wacht op de kortingscode. Vul het daarna in op het einde van je bestelling (vlak voor betalen) de kortingscode in. Als je aan de infobalie wilt bestellen, neem je het formulier met je ID mee naar de infobalie.
 • AZM: Download onderstaand formulier en vul het in. Je hebt een stempel/handtekening nodig van de PV azM, dan is het formulier pas geldig. Als je online wilt bestellen, stuur je het formulier naar tickets@mvv.nl en wacht op de kortingscode. Vul het daarna in op het einde van je bestelling (vlak voor betalen) de kortingscode in. Als je aan de infobalie wilt bestellen, neem je het formulier met je ID mee naar de infobalie.

Johan Dijkstra Tribune

Mensen in een rolstoel kunnen ook dit seizoen op onze rolstoeltribune, de 'Johan Dijkstra tribune' plaatsnemen. Voor een begeleider ontvang je een gratis seizoenkaart, deze kun je aanvragen via tickets@mvv.nl of aan de infobalie. De seizoenkaarten en deze tickets worden verstrekt op basis van een geldig medisch bewijs. 

Levering seizoenkaart (Update: 13/7/18)

Je kunt bij het bestellen van de seizoenkaart enkel nog kiezen voor afhalen. De seizoenkaarten zijn per direct beschikbaar en kun je iedere werkdag tussen 13.00 en 17.00 uur afhalen aan de MVV-infobalie. In de periode 15 t/m 31 juli zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer info.

Korting op de catering in De Geusselt 

Dankzij Veer Zien MVV krijg je komend seizoen met jouw seizoenkaart 10% korting op jouw aankopen bij de cateringpunten in het stadion.