Seizoenkaarten

Seizoenkaart 2020-2021

Wordt een van #ONZESTERREN en koop of verleng vanaf maandag 1 juni jouw seizoenkaart.

Een unieke situatie heeft geleid tot een unieke actie. MVV Maastricht bied jou dé kans om jouw stoeltje in de Geusselt te verzekeren tegen een tarief met maar liefst 40% korting. Een korting waarmee we streven het stadion zo vol mogelijk te krijgen. De korting geldt dus voor ALLE prijstypes en op ELKE tribune!

Rekening houdend met de vele onduidelijkheden die er zijn weten wij één ding zeker: we gaan het komende jaar voor een kolkende Geusselt! Ook mede door de komst van het nieuwe sfeervak dat zich op Angel-Side vak D zal gaan bevinden. 

Indien je gebruik wilt maken van deze unieke actie, moet je rekening houden met slechts één spelregel:

  • Je kiest voor onvoorwaardelijke steun voor de club en neemt hiermee afstand van elke vorm van tegemoetkoming als gevolg van de huidige situatie.

Laten we samen achter onze club gaan staan, want dat is wat we doen, samen. Samen voor de stad, de club en #ONZESTERREN.

Tot 1 juli hebben de seizoenkaarthouders van 2019-2020 de mogelijkheid om hun eigen stoel te verzekeren. Had jij vorig seizoen geen seizoenkaart? Dan kun je vanaf 1 juni aanspraak maken op de overgebleven plaatsen, waarna op 1 juli de vrije verkoop van start zal gaan.

Deze unieke korting is geldig in de periode 1 juni 2020 tot 1 augustus 2020.

Praktische informatie: 

Je kunt ook dit seizoen weer op twee manieren je seizoenkaart bestellen:

- Bij de MVV-Infobalie, deze is vanaf woensdag 3 juni weer geopend van 13.00 tot 17.00 uur.