https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1515213/NL/reg/mvv-110716-thuis-internet.jpg

Veel gestelde vragen

In onderstaande lijst zijn enkele veelgestelde vragen uitgelegd. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 043-352 57 57 of via e-mail info@mvv.nlĀ 

Vul een zoekwoord in:

De MVV-infobalie is elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend. Twee uur voorafgaand een wedstrijd is de infobalie ook open.

Uitwedstrijden van MVV Maastricht worden volledig georganiseerd door onze supportersclub. Via www.supportersclubmvv.com kun je tickets voor deze wedstrijden online bestellen. Voor verdere vragen over de uitwedstrijden van MVV kun je contact opnemen met de supportersclub via e-mail: supportersclubmvv@gmail.com

Via www.mvvfanstore.nl kun je terecht voor merchandise van MVV Maastricht. Ook op wedstrijddagen is het mogelijk om MVV-artikelen te kopen. Aan de voorkant van Stadion de Geusselt vind je een MVV-stand waar verschillende spullen worden aangeboden. Het officiele wedstrijdshirt is hier niet te koop. Deze is te verkrijgen bij Sportshop Do-iT, gelegen in Winkelcentrum Brusselsepoort. 

De selectie traint doorgaans op Sportcomplex Klein Geusselt (gelegen achter Stadion de Geusselt, Severenstraat 18 te Maastricht) om 10.00 uur. Voor een actueel trainingsschema klik hier. Let op! Ook deze trainingsdata en -tijden zijn altijd onder voorbehoud. 

Twee uur voorafgaand aan de desbetreffende thuiswedstrijd is stadionkassa 1 bij ingang A geopend. Één uur later zijn de overige stadionkassa's geopend. 

Het stadion is één uur voorafgaand aan de desbetreffende thuiswedstrijd geopend.