20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Veel gestelde vragen

In onderstaande lijst zijn enkele veelgestelde vragen uitgelegd. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 043-352 57 57 of via e-mail info@mvv.nl 

Vul een zoekwoord in:

De MVV-infobalie is elke werkdag of anders aangegeven (maandag tot en met vrijdag) tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend. Ook op wedstrijddagen is de MVV-infobalie geopend. 

Uitwedstrijden van MVV Maastricht worden volledig georganiseerd door onze 3 supportersclubs, Angelside, SV1902 en Supportersclub. Via deze clubs kun je tickets voor uitwedstrijden bestellen. Voor verdere vragen over de uitwedstrijden van MVV graag contact opnemen met 1 van de Supportersclubs. 

Aan de MVV Maastricht kaart zijn geen kosten verbonden.

Er zijn echter twee uitzonderingen:

1. Indien je de kaart verliest, zul je € 7,50 betalen voor een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart heeft dezelfde     geldigheid als de oorspronkelijke kaart.

2. Indien je binnen de geldigheidstermijn van de MVV seizoenkaart/betaalkaart wilt switchen van zitplaats in het     stadion, zul je een € 7,50 betalen voor een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart heeft ook weer dezelfde     geldigheid als de oorspronkelijk kaart.

Zodra er saldo op jouw MVV Maastricht kaart staat betaal je op dezelfde wijze als met de Veer zien MVV betaalkaart bij de catering-verkooppunten in het stadion. Na het doorgeven van je bestelling leg je de kaart op de kaartlezer en wordt het verschuldigde bedrag in mindering gebracht op het saldo van je kaart.

Geen enkel probleem. De korting van 10% op consumpties is echter niet van toepassing in de Rabobank Maastricht Business Lounge

je waardeert de MVV Maastricht kaart op met minimaal € 2,40 (verkooppunten) of € 5,00 online. Je kunt de kaart tot maximaal € 250,- opwaarderen.

Dit is een app voor op je smartphone. Met de KNIP app kun je - ná registratie - je saldo van je KNIP account, veilig en vertrouwd via je eigen bank (IDEAL), direct online opwaarderen en kun je gemakkelijk je transacties inzien. De KNIP app kun je via Google Play of via de Apple Store downloaden op je smartphone.

Online of via de KNIP app: Na je registratie log je in met je email en wachtwoord op www.veerzienmvvbetaalkaart.nl of direcht (met je KNIP pincode) op de app.

Klik in beide gevallen op ''Rekeningen'' en op het plusje (+). Tik het bedrag in het kies vervolgens op Ideal je eigen bank. Doorloop het proces van betaling, bevestig de transactie en je bent klaar!. Je kaart is opgewaardeerd. Online opwaarderen kan vanaf een minimumbedrag van € 5,00.

Tijdens wedstrijddagen zowel via de PIN als contant bij de servicepunten in het stadion. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het opwaarderen van de kaart.

Let op: de MVV Maastricht kaart moet eerst worden geregistreerd voordat je de kaart online of via de app kunt opwaarderen.

Je kunt direct je saldo checken door in te loggen of - nog eenvoudiger - de QR code op je kaart te scannen.

De QR-code op de pas kun je met je smartphone scannen om je saldo te checken. Een QR-code app is gratis te downloaden via je App Store

Volg onderstaand stappenplan:

1. Download de KNIP app via de Appstore of via Googleplay,

2. Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.

3. Druk op ‘Betaalpas’ en vul je MVV seizoenkaart/betaalkaartnummer en de CVC code in (of scan de QR code).

4. Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Open vervolgens de link op je telefoon om je KNIP account te activeren.

5. Maak een account aan door je gegevens in te vullen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op ‘Gereed’.

6. Vul vervolgens een pincode in om de app te beschermen.

7. Je bent nu geregistreerd. Via ‘Rekeningen’ kunt je nu opwaarderen via iDEAL of Creditcard.

Het stappenplan naar een opgewaardeerde MVV Maastricht kaart via de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl: 

1. Ga naar www.veerzienmvvbetaalkaart.nl

2. Druk zonder in te loggen op de knop ‘Registreer’.

3. Druk vervolgens op ‘Betaalpas’.

4. Vul je e-mailadres in. Er wordt een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Druk op ‘Bevestigen’ in de verificatie e-mail om je emailadres te bevestigen.

5. Vul vervolgens je gegevens in en druk op ‘Registreer’

We adviseren je de MVV Maastricht kaart te registreren: Als je jouw kaart hebt geregistreerd kun je online je saldo zien, online opwaarderen en transacties bekijken. Indien je de kaart verliest of deze wordt gestolen, kun je de MVV Maastricht kaart makkelijk via de app of computer blokkeren. Het geld wordt dan door ons op een nieuwe kaart gezet. Registratie is makkelijk en veilig. De registratie is niet verplicht maar dan mis je wel de voordelen!

Voordelen registratie MVV Maastricht kaart:

  • op je gemak en veilig met Ideal via smartphone of computer je kaart opwaarderen.
  • eerdere transacties en je huidige saldo inzien op je app.
  • de kaart blokkeren wanneer je deze verliest.
  • restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart.
  • geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten.
  • geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders.

Restitutie van het tegoed op de MVV Maastricht kaart kan, maar alléén als je de kaart geregistreerd hebt. Minimaal bedrag dat gerestitueerd kan worden is € 5,00.  Hou bij restitutie rekening met het feit dat €0,50 administratie- / transactiekosten in rekening worden gebracht. Je logt in op je account op de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl. Klik op restitutie en doorloop de stappen.

Aanvragen voor restitutie worden iedere twee weken verwerkt.

Dit heeft te maken met het voorkomen van fouten bij het op- en afwaarderen van de MVV Maastricht kaart rondom en op wedstrijddagen.  De restitutieknop op je app zal daarom op en rondom wedstrijddagen aangeven dat restitutie niet mogelijk is.

Over het algemeen kun je de restitutieknop op je app weer vanaf de 1e werkdag ná de wedstrijddag gebruiken.

Ben je de MVV Maastricht kaart verloren of is de kaart gestolen? Blokkeer de kaart dan direct!!!
 

Ga naar je account op je app of op de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl en log in. klik op de knop “Blokkeren” in het hoofdscherm – links onder het bedrag. Klik daarna op het kruisje achter de MVV Maastricht kaart die je wilt blokkeren. Je kaart is nu geblokkeerd.
 

Deblokkeren? klik weer op de knop “Blokkeren” en klik op het vinkje achter je MVV seizoenkaart/betaalkaart. Je kaart is nu weer opnieuw geactiveerd.

Via www.voetbalshop.nl of in de winkel in de Nieuwstraat kun je terecht voor merchandise van MVV Maastricht.

Stuur een mailtje met je gegevens (Naam, Adres, woonplaats, geboortedatum, liefst aangevuld met tribune, vak, zitplaats) naar tickets@mvv.nl  en we leggen – indien je de kaart geblokkeerd hebt - de nieuwe MVV Maastricht kaart dan voor je klaar bij de Infobalie.

Tegen betaling van € 2,50 administratiekosten kun je je nieuwe kaart meenemen.

Dit is een app voor op je smartphone. Met de KNIP app kun je – ná registratie – je saldo van je KNIP account, veilig en vertrouwd via je eigen bank (IDEAL), direct online opwaarderen en kun je gemakkelijk je transacties inzien. De KNIP app kun je via google play of via de Apple store downloaden op je smartphone.

Er zijn drie verschillende inlog situaties die zich voor kunnen doen. Die zijn hieronder beschreven. Je begint met het invullen van je e-mailadres.

1. Je login is gevonden. Dit betekent dat je e-mailadres is gevonden. Typ je wachtwoord in en stel vervolgens een pincode in. Je zult doorgeschakeld worden naar jouw clubomgeving.

2. Geen e-mail login, maar wel gebruikersnaam bekend met e-mailadres. Je krijgt dan een extra stap. Je ontvangt een verificatie e-mail om je e-mail login te activeren. Je wordt stap voor stap door het proces meegenomen. Klik hier om te zien welke stappen dit precies zijn.

3. Geen e-mailadres bekend, geen gebruikersnaam bekend. Na het invullen van je e-mailadres, voer je het pasnummer en de CVC code in of scan je de QR code van je clubcard. Vervolgens stel je een wachtwoord en een pincode in. Met deze pincode kun je voortaan inloggen op je smartphone.

Wil je een of meerdere gegevens wijzigen op je betaalkaart, ga dan naar www.veerzienmvvbetaalkaart.nl.

De selectie traint doorgaans in Stadion de Geusselt om 10.30 uur. 

Twee uur voorafgaand aan de desbetreffende thuiswedstrijd is stadionkassa 1 bij ingang A geopend. Één uur later zijn de overige stadionkassa's geopend. 

Het stadion is één uur voorafgaand aan de desbetreffende thuiswedstrijd geopend. 

Betalen met je seizoenkaart

Met ingang van seizoen 2019-2020 wordt je seizoenkaart tevens betaalkaart. Dat betekent dat je met je seizoenkaart niet alleen toegang hebt tot Stadion De Geusselt, maar ook met je seizoenkaart kunt afrekenen bij alle cateringpunten in het stadion.

Geldigheid van je seizoenkaart

Vanaf seizoen 2019-2020 krijg je niet meer elk seizoen een nieuwe seizoenkaart. Als je de seizoenkaart verlengd kun je vanaf de eerste (oefen-)wedstrijd van het nieuwe seizoen je MVV-seizoenkaart opnieuw gebruiken. De kaart blijft maximaal 5 jaar geldig, dit staat ook op de kaart vermeld.

Een uitzondering is wanneer je gedurende de looptijd van de nieuwe seizoenkaart kiest voor een andere zitplaats in het stadion. Dan worden er namelijk administratiekosten in rekening gebracht van €2,50 voor het aanmaken van een nieuwe MVV-seizoenkaart.  De hoofdreden om de kaart 5 jaar geldig te houden is dat jouw seizoenkaart nu ook een betaalkaart is en dat op deze wijze wordt voorkomen dat elk jaar het saldo op de betaalkaart moet worden overgeboekt naar de nieuwe kaart 

Een nieuwe naam

Bij een nieuwe kaart hoort ook een nieuwe naam.

De gecombineerde seizeon-/betaalkaart zal door het leven gaan als de MVV Maastricht kaart.

De Veer zien MVV betaalkaart behoudt zijn geldigheid en je kunt er dus nog altijd mee terecht bij de verkooppunten in het stadion. Echter de 10% korting op de Veer zien MVV betaalkaart kaart vervalt m.i.v. het nieuwe seizoen.

Met de nieuwe MVV Maastricht kaart kun je bij de cateringpunten ook afrekenen. Je tegoed op de Veer zien MVV betaalkaart kun je overzetten op je nieuwe MVV Maastricht, voor uitleg zie de volgende vraag.

1. Indien je de Veer zien MVV betaalkaart nog niet hebt geregistreerd en je wilt het tegoed overboeken naar de nieuwe seizoenkaart, dan moet je deze kaart alsnog registeren. Kijk voor meer informatie op de website van Veer zien MVV (www.veerzienmvv.nl) onder het kopje INFO & FAQ's betaalkaart

2. Registreer je nieuwe seizoen/betaalkaart via de app of website --> www.veerzienmvvbetaalkaart.nl 

3. Zodra je geregistreerd bent in de app kun je inloggen op jouw account

4. Registreer via de knop ''Betaalkaarten' je MVV Maastricht kaart

5. Vervolgens kun je via de knop "Overboeken'' jouw saldo van de Veer zien MVV betaalkaart naar jouw nieuwe MVV Maastricht kaart overzetten

6. Tot slot kun je de Veer zien MVV betaalkaart verwijderen uit de app

Strategische Business Partners