02 oktober
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

voetbal

Uitwedstrijden

Naast de 19 thuiswedstrijden in Stadion de Geusselt, speelt MVV Maastricht ook 19 uitwedstrijden per seizoen. Iedere uitwedstrijd gaan er een hoop supporters mee, om onze spelers te steunen en naar de overwinning te juichen. Om iedere supporter, die interesse heeft om uitwedstrijden te bezoeken, zo goed mogelijk te informeren over het bezoeken van de uitwedstrijden, kan je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt. 

Waar kan ik tickets kopen?
Voor het bezoeken van uitwedstrijden kan je in de meeste gevallen twee soorten tickets kopen. Een autocombi of een buscombi. Wanneer je tickets wil kopen voor een autocombi, kan je dit doen bij de infobalie in het stadion. Bij de aankoop zul je dan de namen van de personen in de auto moeten opgeven. Wanneer je tickets wil kopen voor de buscombi, kan je terecht bij één van de busreisorganisatoren. Dit zijn de Angelside, de SV1902 en de Supportersclub. Kijk voor welke tickets te koop zijn bij de uitreisregels van de wedstrijd die je wil bezoeken.

Uitreisregels FC DEN BOSCH - MVV Maastricht (Vrijdag 15 september, 20:00)

Op vrijdag 15 september staat de volgende uitwedstrijd op het programma. We mogen dan op bezoek bij FC Den Bosch. De vervoerswijze is verplichte buscombi.

Om de wedstrijd te bezoeken gelden er een aantal maatregels. Deze zijn als volgt.

  • Verplichte Buscombi.
  • Er kunnen 300 supporters mee.
  • Voor de Buscombi ontvangen we de namenlijsten.
  • De prijs voor de Buscombi kaarten bedraagt €11,00, inclusief €5,00 stewardkosten.
  • Geen drank heenreis, Geen glaswerk, voor de terugreis is drank wel toegestaan. In het stadion wordt alcohol geschonken/verkocht.
  • Trommels vlaggen en doeken toegestaan
  • Geen megafoon toegestaan.
  • grote zwaaivlag na opkomst spelers neer.
  • Geen harmonicabussen, dubbeldekkers en dergelijke toegestaan
  • 100% vlag controle bij stadion Den Bosch

Het vertrek van de bussen is vanaf de grindplaat. Supporters kunnen via de ingang bij de Gamin tribune de grindplaat betreden. De bussen dienen leeg geparkeerd te worden op de grindplaat.

De bussen dienen te vertrekken in clusters. De clusterverdeling is als volgt;

Cluster 1, vertrek om 17.30u: SC + 2 bussen AS

Cluster 2, vertrek om 18:00u: 2 bussen SV1902 en sponsor bus.

Catering
Consumpties in het bezoekers vak dienen PER PIN te worden betaald. Bij excessen gaat het horecapunt bij het bezoekers vak tijdens de wedstrijd dicht.

Overige maatregelingen
Sfeeracties; zwaaivlaggen moeten voldoen aan de KNVB eisen / spandoeken mogen maximaal 1,5 meter hoog en 30 meter lang zijn en moeten ook voldoen aan de KNVB eisen.