01 maart
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Dordrecht

FC Dordrecht

Awaydays

Uitreisregels ADO Den Haag - MVV Maastricht

Op Vrijdag 23 februari 2024 om 20:00 uur staat de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Het betreft een verplichte bus combi. Om deze te bezoeken gelden er een aantal maatregels. Deze zijn als volgt:

  • De prijs voor de verplichte bus combi kaarten bedraagt €11,00 per persoon, inclusief €5,00 stewardkosten.
  • We hebben in totaal 500 tickets ter beschikking.
  • Kassa’s zijn gesloten bij gasten vak.
  • Dubbeldekkers toegestaan
  • Er zijn geen partybussen en verlengde bussen toegestaan.
  • Het is toegestaan om alcohol te nuttigen in de bus.
  • 1 megafoon toegestaan.
  • Confetti / Shooters niet toegestaan.
  • Trommels niet toegestaan

Opgeven voor met de bus

Dit kan bij de welbekende supportersverenigingen; Angel-Side, SV1902 en Supportersclub MVV. Het vertrek van de bussen is vanaf de grindplaat. Supporters kunnen via de ingang van de Gamin tribune de grindplaat betreden. De bussen dienen leeg geparkeerd te worden op de grindplaat. De clusters van de bussen zal later bekend worden gemaakt.

Op last van de Politie Haaglanden dienen morgen alle bussen uiterlijk 18:45 uur tegelijk aan te komen bij het Tankstation Knorrestein op de A12. Rekening houdende met 1 tussenstop zullen we om 16:15 uur moeten vertrekken. De bussen dienen uiterlijk om 16:00 leeg op de grindplaat te zijn. We vertrekken in 1 cluster ook vanuit Maastricht. 

Tussen Kerensheide en Eindhoven zal er niet gestopt worden. De entreekaarten worden in de bus sluis van het uitvak aan de reisleiders van elke bus uitgereikt. 

Indien we bij Knorrestein te laat arriveren, bestaat de kans, dat alles wordt teruggestuurd.

Catering

De catering is voor de supporters geopend vanaf 19:00 uur. Consumpties in het bezoekers vak dienen PER PIN te worden betaald. Er wordt wel alcohol geschonken. Bij excessen gaat het horecapunt bij het bezoekers vak tijdens de wedstrijd dicht. 

Overige maatregelingen

Sfeeracties; zwaaivlaggen moeten voldoen aan de KNVB eisen / spandoeken mogen maximaal 1,5 meter hoog en 30 meter lang zijn en moeten ook voldoen aan de KNVB eisen.


Frequently Asked Questions

Sinds januari 2024 werken we bij MVV Maastricht met een uitreiskaart om uitwedstrijden te bezoeken. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet!

Waar kan ik de uitreiskaart aanvragen?

Je kan de uitreiskaart aanvragen via mvv.nl/tickets. Heb je geen account dan zal je deze eerst moeten aanmaken voor je de uitreiskaart kan aanvragen. Lukt dit niet, dan kan je ook bij de infobalie langskomen.

Waar kan ik de uitreiskaart ophalen?

Je kan de uitreiskaart op halen bij de infobalie op vertoon van je ID-bewijs. De infobalie is van maandag tot en met donderdag geopend van 13:00 tot 17:00.

Moet ik iets meenemen als ik de uitreiskaart ga ophalen?

Om de uitreiskaart mee te krijgen dien je je ID-bewijs te laten zien ter controle. Zorg dus dat je een geldige ID-kaart, rijbewijs of paspoort meeneemt. Zonder één van deze documenten krijg je de uitreiskaart niet mee.

Heb ik een account nodig om de uitreiskaart aan te vragen?

Ja, je hebt een account nodig om een uitreiskaart aan te vragen. Heb je geen account, dan dien je deze aan te maken. Lukt het niet om een account aan te maken? Dan kan je ook bij de infobalie langsgaan. Dan wordt daar een account voor je aangemaakt.

Ik kan last-minute meegaan met de uitwedstrijd, maar heb geen uitreiskaart. Wat nu?

Ga je met de bus naar een uitwedstrijd, dan vult de steward samen met jou een formulier in waarop je je gegevens achterlaat. Hiermee kan je éénmalig de bus instappen zonder uitreiskaart. De eerstvolgende keer dien je dan in het bezit te zijn van een uitreiskaart.

Als ik met de auto ga, moet ik dan ook in het bezit zijn van een uitreiskaart?

Ook als je met de auto afreist naar de uitwedstrijd dien je in het bezit te zijn van een uitreiskaart. Deze wordt gescand als je bij het uitvak uit de auto stapt.

Heb ik ook een uitreiskaart nodig bij een vrij-vervoer wedstrijd?

Nee. Als de wedstrijd vrij-vervoer is dan hoef je geen uitreiskaart te hebben om de uitwedstrijd te bezoeken. De uitreiskaart dient alleen gebruikt te worden als je een wedstrijd bezoekt met een (verplichte) auto-, buscombi.

Wanneer is de infobalie geopend?

Van maandag tot en met donderdag is de infobalie van 13:00 tot 17:00 geopend met uitzondering van feestdagen of tenzij er via de site iets anders is gecommuniceerd.

Ik kan zelf niet naar de uitwedstrijd gaan maar een vriend van mij wel, mag hij mijn uitreiskaart gebruiken?

Nee. De uitreiskaart is persoonsgebonden en kan niet door iemand anders worden gebruikt. De persoon die wel kan gaan kan éénmalig een formulier invullen bij het betreden van de bus om toch de uitwedstrijd te mogen bezoeken.