Partner worden?

Wat is mooier om in een gezellige en goedverzorgde ambiance uw weekend te beginnen? Dat kan bij MVV Maastricht! Een partnership met MVV betekent elke twee weken uw netwerk onderhouden in een Businessclub met een uitstraling die past bij deze tijd.

Maar sponsoring bij MVV Maastricht is meer. Het is een continu proces én dat wil MVV graag stimuleren. Dat gebeurt aan de hand van diverse sponsorevenementen. Zo vindt er driemaal per seizoen een sponsorbijeenkomst plaats, waarbij sponsoren elkaar ontmoeten en worden bijgepraat over de stand van zaken bij MVV.

Daarnaast wordt u als sponsor automatisch lid van de MVV Community. Een community die actief op zoek gaat naar passende samenwerkingen met collega MVV-sponsoren. Bovendien hebben al onze sponsoren een eigen pagina op mvv.nl, waar bedrijfsinformatie, het logo en contactgegevens op gepubliceerd kunnen worden. Het sponsorbeleid van MVV Maastricht is gericht op twee pijlers: uw investering in onze vereniging te laten renderen en uw clubliefde te belonen!

Contact

Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor sponsoring van MVV. Indien u hierover meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op met onze commerciële afdeling. Onze accountmanagers zullen u tijdens een bezoek graag alle mogelijkheden laten zien.

Tom Daemen

Commercieel manager

tom.daemen@mvv.nl
043-3525757

Mauro Schrijen

Commercieel medewerker/accountmanager

mauro.schrijen@mvv.nl
043-3525757

Erik Noor

Algemeen Directeur

erik.noor@mvv.nl
043-352 57 57

Kies voor het beste business netwerk in Maastricht

Heeft u interesse?