13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

Partner worden van MVV Maastricht Business?

Een positieve vibe. Dat is wat we op dit moment voelen binnen MVV Maastricht. De ster van MVV flonkert weer een beetje, het gevoel is goed. Maar nu is het zaak die prachtige ster weer te laten stralen als nooit tevoren. Dat begint natuurlijk op het veld, maar ook naast de groene grasmat kan, wil en moet MVV Maastricht omhoog. De ideeƫn van ons commerciƫle team zijn legio.

Commercieel manager Tom Daemen: “Sponsoren worden meer en meer Partners. Als MVV Maastricht willen we meer gaan bieden dan alleen die wedstrijd. Het familiegevoel dat deze club zo kenmerkt, willen we breder uitdragen. Als familie wil je iets voor elkaar betekenen, elkaar steunen, elkaar helpen. Dat wil MVV Maastricht voor zijn partners.”

Daarvoor moeten eerst de randvoorwaarden kloppen. Daarom zet MVV stappen in de organisatie, maar bijvoorbeeld ook in de upgrading van de businessclub. De ruimte wordt aangepakt, en er wordt gewerkt aan een plan voor meer ontvangsten en sponsoravonden. Commercieel medewerker Mauro Schrijen daarover: “We willen een netwerk bieden, business-to-business-activiteiten, de partner aan ons binden, met activiteiten en met een open en eerlijk verhaal.”  Het ambitieuze commerciële team bruist van de energie. Een Partner die iets wil, kan bij MVV Maastricht terecht, zegt ook Wouter van den Berkmortel, verantwoordelijk voor publieksmarketing. “Wij zijn de verbinder, wij zorgen voor het netwerk.”  Datagedreven marketing wordt daarbij steeds voornamer. Wouter: “Wij hebben een redelijk grote en trouwe achterban. Ook deze brengen we graag in contact met onze Partner. Hoe mooi is het als een Partner zijn of haar product via ons rechtstreeks kan wegzetten bij zijn doelgroep. Die mogelijkheden zijn er, en wij helpen daar graag bij.”

MVV Maastricht wordt meer en meer de verbindende factor in de prachtige, kansrijke Euregionale omgeving . Middels de inzetbaarheid van data, onderbouwde cijfers op het gebied van brand-exposure en de zeer grote diversiteit aan organisaties in het Business Netwerk van MVV, is sportsponsoring en marketing echt een meerwaarde voor elke potentiële partner. Het commerciële team wil u graag middels een gedegen persoonlijke aanpak overtuigen van de meerwaarde van MVV Maastricht voor uw onderneming. Middels de inzetbaarheid van data, onderbouwde cijfers op het gebied van brand-exposure en de zeer grote diversiteit aan organisaties in ons Business Netwerk zijn wij ervan overtuigd dat sportsponsoring -en marketing de te nemen stap is voor u als organisatie. En dit is slechts het begin, een van de eerste treden van de ladder waar MVV zich op bevindt. Ons ambiteuze commerciële team verteld u graag meer over de plannen die MVV Maastricht heeft, maar ook over de interessante mogelijkheden die voor u als organisatie interessant blijken te zijn! Middels een persoonlijke case proberen wij u op een zeer persoonlijke en klantgerichte wijze te enthousiasmeren over hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten?
 
Wij staan u graag te woord!

Contact

Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor een Partnerschap met MVV Maastricht. Indien u hierover meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op met onze commerciële afdeling. Onze commerciële collega's zullen u tijdens een persoonlijk bezoek graag alle mogelijkheden laten zien.

Tom Daemen

Commercieel manager

tom.daemen@mvv.nl
043-3525757

Mauro Schrijen

Commercieel medewerker/accountmanager

mauro.schrijen@mvv.nl
043-3525757

Erik Noor

Algemeen Directeur

erik.noor@mvv.nl
043-352 57 57

Wouter van den Berkmortel

Ticketing & Publieksmarketing

wouter.vandenberkmortel@mvv.nl
043-352 57 57

Kies voor het beste business netwerk in Maastricht

Heeft u interesse?