20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

voetbal

Belangrijke informatie voor supporters met een seizoenkaart 2019-2020

Vanwege de corona-maatregelen heeft de KNVB besloten het huidige voetbalseizoen voortijdig te beëindigen. Uiteraard hadden wij als MVV het seizoen het liefst uitgespeeld, maar tegen deze tegenstander kunnen en willen we niet spelen. Gezondheid komt op de eerste plaats.

Als seizoenkaarthouder heb jij daardoor de laatste 5 thuiswedstrijden moeten missen en hebben wij jou gemist in ons stadion De Geusselt.

We willen elke seizoenkaarthouder dan ook een voorstel doen. Wil je meer weten wat dit voorstel inhoudt, klik dan op de knop “Tegemoetkoming” onderaan deze pagina.

Echter, we willen ook een beroep op je doen als trouwe supporter van de club.

Het zijn zware tijden voor elk bedrijf en dat is voor MVV niet anders. Indien het voor jou mogelijk is je rood-witte hart te laten spreken en us MVV'ke juist op dit moment te willen ondersteunen, dan stellen we het heel erg op prijs indien je geen gebruik maakt van bovenstaand voorstel.

Je doneert dan als het ware de tegemoetkoming aan de club.

Klik onderaan deze pagina op de knop “Steun MVV”.

Namens de hele MVV-familie alvast dank voor deze mooie geste.

Je kunt jouw keuze aan ons doorgeven tot uiterlijk 1 juli 2020. Mochten we op die datum nog niks van je hebben gehoord, dan gaan we ervan uit dat je geen gebruik maakt van de tegemoetkoming.

 

STEUN MVV         Tegemoetkoming