13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

Oefenwedstrijd MVV-FC Eindhoven voor publiek toegankelijk

voetbal

Oefenwedstrijd MVV-FC Eindhoven voor publiek toegankelijk

Vrijdag 31 juli 2020

Het oefenduel MVV-FC Eindhoven op zaterdag 8 augustus is toegankelijk voor publiek. In totaal kunnen 367 supporters de wedstrijd vanaf de tribune volgen. De toegang zal geschieden volgens de richtlijnen van KNVB en RIVM. 

Kaartverkoop

Kaarten kunnen alleen aangeschaft worden door 1902-leden (gratis) en de reguliere seizoenkaarthouders (kaartje kost dan 5 euro). Er komt geen losse verkoop van toegangstickets voor deze wedstrijd. 

Hoe kom je aan een kaartje? Ga naar www.mvv.nl/tickets, log in met je klantnummer of mailadres en voer je wachtwoord in. 

Alleen de Boschpoort-tribune (vakken A t/m F) is tegen FC Eindhoven geopend. Tussen iedere stoel zal anderhalve meter afstand zitten, geheel volgens de geldende richtlijnen. De stadion-plattegrond is niet ingericht op meerdere toeschouwers uit 1 huishouden die in principe naast elkaar zouden kunnen zitten. 

Entree 

De enige entree die deze dag geopend is, is ingang B (tussen Angelside en Boschpoort-tribune). Stewards zullen iedereen de juiste zitplek wijzen.

Bij binnenkomst zal iedereen gevraagd worden of hij of zij geen gezondheidsklachten heeft.

Voor het stadion zijn hekken opgesteld waardoor iedereen via een slingerpad (zoals bij Efteling of op luchthavens) veilig binnen kan komen.

Toiletten in het stadion zijn gesloten. Wij zorgen voor een mobiel toiletgebouw en plaskruizen. 

Volg in het stadion de aangegeven routes.

Na afloop kan niet iedereen tegelijk het stadion verlaten. Volg de instructies op om veilig uit De Geusselt te kunnen vertrekken.

In alle gevallen vragen wij jullie anderhalve meter afstand te houden zodat we samen zo snel mogelijk uit deze corona-crisis komen. 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners