30 oktober
18:45
logo Helmond Sport

Helmond Sport

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV op slot maar niet gesloten

voetbal

MVV op slot maar niet gesloten

Donderdag 15 oktober 2020

Door de aanhoudende stijging van het aantal coronagevallen in Nederland, volgt MVV Maastricht de aanbevelingen van ons kabinet, RIVM en KNVB. De maatregelen om iedereen ook rondom MVV gezond te houden worden dan ook verder aangescherpt.

MVV werkt aan een topsport-klimaat en vindt het maatschappelijk ook niet meer dan verantwoord om een gezond werkklimaat voor iedereen te creëren te behouden. MVV wil de risico’s zo veel mogelijk beperken en daarom ook het logische besluit om alleen in noodgevallen nog mensen op kantoor toe te laten. Dat betekent ook dat het eigen kantoorpersoneel vanuit huis zal gaan werken. De staf en de spelers van MVV zijn nogmaals geïnformeerd om nog voorzichtiger met contacten om te springen en zich goed aan de regels te houden. Externe contacten zullen de spelers zo veel mogelijk vermijden zodat ons team de competitie in de Keuken Kampioen Divisie gewoon regulier kan voortzetten.

Het team O21 zal voorlopig niet meer als zodanig trainen en/of wedstrijden spelen. Voor iedereen onder de 18 jaar zal MVV een aangepast programma gaan samenstellen. Wedstrijden zijn van de kalender gehaald.

De voetbalschool die in stadion De Geusselt in de herfstvakantie zou plaatsvinden is geannuleerd en doorgeschoven naar februari 2021. Ook al gaat het hier om jonge kinderen maar omdat ze zijn niet afkomstig van 1 club zijn maar óók om de reisbewegingen en contactmomenten van volwassen begeleiders te voorkomen.

Kortom: stadion De Geusselt gaat hermetisch op slot. MVV1 zal wel gewoon blijven trainen en wedstrijden spelen. Bij uitwedstrijden zullen twee bussen voor de spelers ingezet gaan worden om de onderlinge afstand te kunnen blijven garanderen.

MVV Maastricht blijft wel bereikbaar. Alle afdelingen werken gewoon door. Dus mail ons gerust. info@mvv.nl - pers@mvv.nl - tickets@mvv.nl - commercie@mvv.nl - jeugd@mvv.nl

 Haw Pin!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners