Jérôme Deom tekent driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht

voetbal

Jérôme Deom tekent driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht

Donderdag 11 juli 2019

Middenvelder Jérôme Deom tekent vandaag een driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht. De 20-jarige Deom speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Maastricht. In die periode kwam hij 32 wedstrijden uit in het rood-wit, waarin hij 3 keer het netje liet bollen.

Deom komt over van Standard Luik, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij kwam tevens uit voor België O19, waarvoor hij twee wedstrijden afwerkte.

Technisch Directeur Ron Elsen over het aantrekken van Jérôme Deom: “Jérôme is een dynamische middenvelder. Een technisch begaafde speler met een goede eerste opbouw. Een speler die balvast is en die oog heeft voor de steekpass en het vernuft om iemand in scoringspositie te brengen. Jérôme heeft, ondanks zijn nog jonge leeftijd, afgelopen seizoen al veel minuten gemaakt en laten zien dat hij belangrijk kan zijn voor de ploeg. MVV Maastricht ziet in hem voldoende ruimte tot doorontwikkeling. We wilden hem dan ook heel graag inlijven binnen de club. Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee!”

Misschien ook interessant

Sterrendragers