26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Avondje NAC wacht op MVV

voetbal

Avondje NAC wacht op MVV

Donderdag 06 mei 2021

In de laatste uitwedstrijd van het seizoen reist MVV Maastricht naar Breda. Daar wacht vrijdagavond NAC. Thomas van Bommel, Timo Stavitski, Ousamma Zamouri en Kürsad Sürmeli zijn niet wedstrijdfit en ontbreken. Wel reist Kai Bösing mee naar Breda. Hij is voor het eerst sinds zijn komst naar MVV bij de wedstrijdselectie.

NAC Breda gaat deelnemen aan de nacompetitie en om een zo best mogelijke uitgangspositie te hebben, willen de Brabanders de laatste twee wedstrijden maar al te graag winnen. “Het is een extra motivatie om dit duel te winnen”, zegt trainer Darije Kalezci. “Wij kunnen zonder druk spelen. Dat betekent niet dat wij niet vol de strijd aan gaan. Wij zullen er alles aan doen om de wedstrijd naar ons toe te trekken. We zullen ons manifesteren in Breda, het team is fris en fit en gereed om vol de strijd aan te gaan.”

NAC neemt momenteel plek vijf in met 1 punt achterstand op plek drie. “De grootste moeilijkheidsfactor tegen NAC is wel het feit dat ze uit het niets een wedstrijd weten te beslissen. Daar moeten we dan ook voor waken. Wij willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en gaan er alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen.”

De wedstrijd is overigens live op ESPN te volgen. L1 doet rechtstreeks verslag via de radio en MVV verzorgt via het eigen Twitter-account een live-verslag.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners