11 augustus
20:00

Nader te bepalen

VS

Nader te bepalen

Wedstrijdinfo #MVVNAC: 100 procent ID-controle, stadion eerder open

100 procent ID-controle

Wedstrijdinfo #MVVNAC: 100 procent ID-controle, stadion eerder open

Vrijdag 26 mei 2023

Morgen staat de tweede wedstrijd tegen NAC Breda op het programma. De ploeg van Maurice Verberne gaat dan op jacht naar de overwinning en de volgende ronde in de strijd om promotie. Het belooft een drukke avond te worden. In dit overzicht lees je alles wat je moet weten voor het wedstrijdbezoek.

Aangescherpte controles
Als club willen wij ervoor zorgen dat al onze supporters, medewerkers en spelers veilig naar het stadion kunnen komen. Daarom zal er bij binnenkomst een 100% ID-controle zijn. Mensen uit Brabant en de omgeving van Breda zullen aan de stadionpoorten worden geweigerd. De tickets worden ongeldig gemaakt en zij hebben geen recht op restitutie. 

AANGEPASTE INGANG HOOFDTRIBUNE VAKKEN A/B/F/G!
Morgen zal de poort die tussen de Angelside en Hoofdtribune staat gesloten blijven. Supporters die op de hoofdtribune vakken A/B/F/G zitten kunnen dan ook niet bij de Angelside naar binnen, maar zullen dit via de Gamintribune moeten doen! Wanneer je op de hoofdtribune naar een cateringpunt wil gaan of naar de WC moet, dan kunnen supporters terecht op de Gamintribune. 

Stadion eerder open en pre-party tijdens de Warming-Up!
Morgen zal het stadion eerder opengaan dan normaal. De stadionpoorten gaan om 18:30 open, wat een half uur eerder is dan normaal. In verband met de enorme drukte en uitverkochte publiekstribunes willen wij iedereen vragen op tijd naar het stadion te komen. Tijdens de warming-up zal er eveneens een DJ in het stadion aanwezig zijn om ook het publiek op te warmen richting de start va de wedstrijd. Kom dus op tijd en mis niks!

Foodtrucks in het stadion
Zoals altijd zal er ook een foodtruck aanwezig zijn op het foodplein. Supporters kunnen hier terecht voor een frietje of snack. Voor de tweede keer zal er ook een snackwagen aanwezig zijn aan de kant van de Hoofdtribune/Angelside. Hier zijn hamburgers te verkrijgen en puntzakken met friet. Dit is de snackwagen van niemand minder dan onze eigen keeperstrainer Gerry Oste!

Ticketverkoop en dagkassa's
Inmiddels zijn de Angelside en Boschpoorttribune volledig uitverkocht. Alleen voor de Gamintribune en de Hoofdtribune vakken A, B, F en G zijn nog tickets te verkrijgen. Tickets zijn online verkrijgbaar via MVV.nl/tickets. Afhankelijk van hoeveel tickets er nog verkrijgbaar zijn morgenmiddag, zullen er tickets worden verkocht aan de dagkassa. Hier zullen in ieder geval wel tickets voor de hoofdtribune verkrijgbaar zijn!

Het belooft een hele mooie avond te worden, zeker als MVV weet te winnen van NAC en de volgende ronde weet veilig te stellen! Kom op tijd en maak het mee in Stadion de Geusselt!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners