03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV TV | De MVV Old Stars schitteren als nooit tevoren

MVV TV | De MVV Old Stars schitteren als nooit tevoren

MVV TV | De MVV Old Stars schitteren als nooit tevoren

Woensdag 07 februari 2024

Voetbal is voor iedereen! Bij MVV nemen we dat heel letterlijk. Want niet alleen zijn er talentdagen voor de jongste jeugd maar is er ook aandacht binnen de club voor 65-plussers. Onder de noemer je bent zo jong als je jezelf voelt wordt er iedere week Walking Football gespeeld. 

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom: via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. En dat gebeurt ook bij de 65-plussers van MVV Maastricht. Iedere vrijdag zijn ze druk in stadion De Geusselt in de weer met hun training. Ook worden er geregeld wedstrijden en soms toernooien gespeeld, waarbij de derde helft vaak het sociale hoogtepunt van de dag vormt. 

Een samenwerking tussen de club MVV en supporterscollectief Veer zien MVV heeft nu mogelijk gemaakt dat het eerste lustrum van de Walking Football-afdeling luister is bijgezet met een geheel nieuwe outfit. Oftewel deze mannen spelen nu ook in de herkenbare Nike-outfit van MVV.

MVV TV heeft een bijdrage gemaakt over Walking Football in De Geusselt en die is HIER te zien. 

Strategische Business Partners