03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

De Geusselt uitverkocht!! Kom op tijd!!

De Geusselt uitverkocht!! Kom op tijd!!

De Geusselt uitverkocht!! Kom op tijd!!

Donderdag 09 mei 2024

Vrijdag staat de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In een totaal uitverkochte Geusselt nemen we het op tegen onze provinciegenoten uit Venlo. In een kolkende Geusselt gaan we er alles aan doen om de drie punten in Maastricht te houden en hopen we op puntverlies op andere velden om zo de play-offs veilig te stellen.

We hebben alles wat je moet weten voor de wedstrijd op een rijtje gezet. Lees alles goed door en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan!

Tickets & toegang

Omdat Stadion de Geusselt uitverkocht zal zijn, zal het dus veel drukker zijn dan normaal. We willen iedereen vragen om op tijd naar het stadion te komen. Fanplein opent om 18.00 uur, het stadion om 18.30 uur. Er zijn GEEN tickets meer te koop dus de dagkassa is logischerwijs niet geopend.

Net als bij de wedstrijd tegen Roda JC zullen de poorten tijdens de wedstrijd gesloten blijven. Dit betekent dat je alleen voor de wedstrijd, tijdens de rust of na de wedstrijd naar andere stadiondelen kunt lopen.

Catering

Bij de hoofdtribune wordt een extra cateringpunt gecreëerd ter hoogte van de businessclub.  Supporters die tickets hebben voor de businessclub en de vakken A/B/G kunnen tijdens de wedstrijd hier hun drinken halen.

Het is voor supporters op de hoofdtribune (die geen toegang hebben tot de businessclub) alleen mogelijk om hun betaalpas op te waarderen voor de wedstrijd of in de rust. Tijdens de wedstrijd en na afloop is dit niet mogelijk. Betalen met PIN bij de cateringpunten is uiteraard wel altijd mogelijk.

Opwaarderen bij een opwaardeerpunt op de Boschpoorttribune, Angel-Side/Hoofdtribune en Gamintribune is enkel mogelijk tot einde wedstrijd. Zorg dus dat je op tijd je pas hebt opgewaardeerd. Betalen met PIN is natuurlijk altijd mogelijk bij de cateringpunten.

Openingstijden

Voorafgaand aan het duel zal er ook weer een fanplein zijn. Het fanplein opent dus om 18.00 uur. Hier kunnen supporters alvast opwarmen voor het duel met VVV Venlo! Het stadion zal zoals eerder aangehaald haar poorten eerder openen in verband met de verwachte drukte. Het stadion zal om  18.30 uur open gaan.

Strategische Business Partners