20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Alles wat je moet weten over MVV - OH Leuven!

Alles wat je moet weten over MVV - OH Leuven!

Vrijdag 21 juli 2023

Morgenavond is het zover! De eerste thuiswedstrijd in Stadion de Geusselt van seizoen 2023-2024! We nemen het om 19:00 op tegen OH Leuven O23. De ploeg uit Leuven is de eerste echte test richting het nieuwe seizoen. In dit bericht lees je alles wat je moet weten over jouw wedstrijdbezoek!

Stadion de Geusselt
De oefenwedstrijd wordt gewoon gespeeld in ons eigen stadion, ondanks de afkeuring van het veld. Het veld heeft namelijk nog een vergunning tot aan de competitie. De aftrap van de wedstrijd zal om 19:00 plaatsvinden en de stadionpoorten gaan om 18:00 open!

Tickets voor de oefenwedstrijd zijn verkrijgbaar aan de dagkassa of via de online ticketshop! Het is via de app niet mogelijk om de tickets te kopen, maar je kan ze hier naderhand wel in terugzien! De ticketprijs voor volwassenen is €7,50 en voor jeugd (0 t/m 17 jaar) €5,00.

Voor de oefenwedstrijd is alleen de hoofdtribune geopend. Supporters kunnen via ingang A naar binnen. Dit is de hoek van de Angelside/Hoofdtribune. Jouw ticket wordt gescand aan de ingang, zorg dus dat je deze bij de hand hebt. Seizoenkaarten geven geen recht op toegang. Iedereen dient een los ticket te kopen.

Voor vragen over de tickets of de wedstrijd kan je terecht op tickets@mvv.nl.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners