26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Thema ‘Femilie’ staat de komende maanden centraal

voetbal

Thema ‘Femilie’ staat de komende maanden centraal

Dinsdag 01 december 2015

Tijdens het seizoen 2015-2016 staan de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht in het teken van bepaalde thema's. D’n Aoftrap én Stad & Historie kwamen al voorbij. 

De maanden december en januari staan in het teken van het thema Familie, oftewel “Femilie” op z’n Mestreechs. Met het kinderfeest Sinterklaas, de gezellige Kerstdagen en het nieuwe jaar op het programma is het fijn om je in de warme kring van je eigen familie te bevinden.

Daarnaast is MVV Maastricht dé familieclub onder de grote rivieren. Uit recent onderzoek van KNVB Expertise blijkt namelijk dat een familie (gezin) in het zuiden van het land het goedkoopst een betaald voetbalwedstrijd kan bezoeken in Maastricht. En daar zijn we als club trots op! 

‘Ein Club, ein Femilie’. Dat is MVV Maastricht. En daarmee hebben we meteen ook de hashtag te pakken waarmee de communicatie in beide maanden gevoerd zal worden: #EinClubEinFemilie
Iedereen die deel uitmaakt van de club MVV Maastricht, van spelers tot supporters en van bestuur tot vrijwilligers is één grote familie.

Deze grote MVV-familie helpt ook mee aan het welzijn van anderen. Zo zullen er, rondom de wedstrijd tegen RKC Waalwijk op vrijdag 11 december, in samenwerking met de Voedselbank houdbare producten worden ingezameld voor mensen die het niet zo breed hebben.
Daarnaast kun je denken aan een aantrekkelijk familiebezoek tijdens één van de thuiswedstrijden van het seizoen en zal in de communicatie de nadruk liggen op verhalen en anekdotes over familie.

Sluit je ook aan bij de MVV-Familie! 

#EinClubEinFemilie #SameSjevraoje

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners