03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Hansen Dranken

Hansen Dranken bestaat sedert 1947 en behoort tot de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland. Het familiebedrijf is een begrip binnen de drankenwereld in Nederland.

Op dit moment kennen wij een assortiment van circa 7000 artikelen bestaande uit bier, frisdranken, wijn en gedistilleerd. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Deze producten worden betrokken uit binnen- en buitenland.

Wij leveren onze producten door geheel Nederland met ons eigen wagenpark. U kunt er echter ook voor kiezen om de goederen zelf op te halen in Linne. Daarnaast exporteren wij naar landen binnen Europa en buiten Europa. Er kan geleverd worden in kleine hoeveelheden (een tray, een krat, een doos) maar ook in grote hoeveelheden (containers/volledige vrachtwagens).

Wij kunnen onze leveringen aanpassen naar de wensen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een horecabedrijf, slijterij, groothandel of eenmanszaak het maakt voor ons geen verschil.

Daarnaast beschikken wij over een eigen slijterij en een evenementenafdeling

website www.hansendranken.nl