20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

voetbal

Almere City FC-MVV Maastricht: 1 - 0

Voor het eerst sinds 2012/13 is MVV in de top-5  geëindigd. Ondanks een 1-0 nederlaag tegen de nummer drie van de competitie was en bleef MVV op de nummer vijf positie van de Keuken Kampioen Divisie. In de Play-Offs wacht nu NAC, eerst dinsdag in Breda en zaterdag 27 mei in eigen Geusselt.

Het duel in Almere was er een waar beide teams met de handrem op leken te spelen. Een persoonlijke foute 75e minuut zorgde uiteindelijke 1-0 zege in een duel waar de thuisclub het beste van het spel had. Bij MVV ontbraken Koen Kostons, Marko Kleinen, Leroy Labylle. Op het laatste moment moest ook Ruben van Bommel verstek laten gaan. Hij kreeg wegens een kleine blessure rust van trainer Maurice Verberne. Acht minuten voor tijd moest Orhan Dzepar geblesseerd het veld verlaten, hopelijk is hij dinsdag hersteld.

Opstelling MVV: Romain Matthys, Rico Zeegers, Matteo Waem, Rein van Helden, Clint Essers, Orhan Dzepar (82. ) Nicky Souren, Jarne Steuckers, Sven Blummel, Dailon Livramento, Mart Remans (80. Nabil El Basri). Toeschouwers: 2400.