22 januari
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Helmond Sport

Helmond Sport

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (6)

voetbal

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (6)

Zaterdag 21 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsor. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken de komende tijd op de voorzijde van het trotse MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsoren deze week aan u voor.

Vandaag sponsor 6: ‘Naga Solar’

Henny Pelsers van Naga Solar voelt zich betrokken bij de club en is zeker geen onbekende op het shirt van MVV. Zo sierde zijn firma al de voorzijde van het MVV-tenue en dit jaar op de rug. “Zeker in deze moeilijk tijd voor iedereen, toon je als bedrijf op deze manier je betrokkenheid. En daarbij, we staan al op de rug van het shirt. En dan is toch mooi dat wanneer MVV scoort, je bedrijfsnaam altijd mooi in beeld is. Nu zijn we dus aan beide zijden te vinden. Mooi toch!? Toen ik hoorde over dit initiatief hoefde ik niet lang na te denken. Ik vond het een gepast gebaar om als bedrijf hieraan mee te werken.”

Als een professioneel en ervaren ontwikkelaar van grootschalige solar projecten, biedt NaGa Solar een uniek proces aan met bewezen succes. Naga Solar initieert het idee, coördineert elke stap van het ontwikkelingsproces en zet het om naar een tastbaar project dat klaar is voor de bouw. Of het nu gaat om dak projecten of grondgebonden zon-PV-oplossingen. NaGa ontwikkelt het en creëert een innovatieve oplossing voor het opwekken van duurzame energie. Zelfs bij de behoefte aan speciale toepassingen zoals drijvende zonneparken of duurzame zonne-energieoplossingen voor parkeerdekken, kan men de juiste oplossing leveren.

Meer info: www.nagasolar.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners