05 maart
18:45

Jong FC Utrecht

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (5)

voetbal

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (5)

Vrijdag 20 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsor. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken de tijd op de voorzijde van het trotse MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsoren deze week aan u voor.

Vandaag sponsor 5: ‘TCC, The Computer Company’

Ook The Computer Company is een vertrouwd gezicht voor MVV Maastricht. Al jaren werkt MVV over en weer samen met deze Maastrichtse firma. Edward Goessens, eigenaar van TCC, was direct te porren voor de verbondenheid waar het shirtsponsorschap van MVV anno 2020 voor staat. “MVV brengt voor ons een prima exposure in de innovatieve Euregio Maastricht”, zegt Edward. “Juist in deze moeilijke coronatijd willen wij als bedrijf ons steentje bijdragen.” Goessens, die lange tijd in Gronsveld woonde, is al zijn hele leven supporter al van de Sterrendragers. “Bij ons thuis was het of je bent voor Roda JC of voor MVV. Voor mij was die keuze snel gemaakt. Ik ben immers ook in Maastricht geboren”, lacht de TCC-directeur.

In de afgelopen jaren heeft TCC bewezen een allround ICT-dienstverlener te zijn die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Hierdoor houden klanten van TCC meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken.

Goessens: “Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Hiermee hebben we een plaats verworven als betrouwbare partner waardoor we samen beter worden. Wij meten ons succes dan ook aan het succes van onze klanten.”

Meer info: www.thecomputercompany.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners