16 april
20:00
logo FC Oss

TOP Oss

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (4)

voetbal

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (4)

Donderdag 19 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsor. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken de komende periode op de voorzijde van het trotse MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsoren deze week aan u voor.

Vandaag sponsor 4: ‘Sjef Ubaghs’

Zeker geen onbekende op het shirt van MVV Maastricht is Installatietechniek Sjef Ubaghs uit Berg en Terblijt. Al jaren siert de naam van dit bedrijf de achterzijde van het mooie MVV-tenue. En nu dan de stap naar de voorzijde van de trui. “Maar we blijven natuurlijk ook onze plek op de rug innemen”, zegt Jos Ubaghs. Zijn collega Bert Hardij vult lachend aan: “Voor én achter, we zullen hoe dan ook, altijd in beeld komen.” Installatiebedrijf Ubaghs is een trouwe sponsor van MVV. Al sinds 1986 is het bedrijf intensief verbonden aan MVV. “We zijn een regionaal bedrijf en de shirtsponsoring heeft voor ons bedrijf een duidelijke meerwaarde”, zeggen Bert en Jos. “Daarbij doen we het natuurlijk ook uit passie voor de club.”

Installatietechniek Sjef Ubaghs is een erkend installatiebedrijf voor Nederland en België.
Een bedrijf met uitgebreide kennis van industriële marketing in binnen- en buitenland, daterend uit 1957. In dat jaar startte Sjef Ubaghs als ambitieuze jongeman - samen met zijn vrouw - het bedrijf.
Het bedrijf levert vakwerk met een hoofdletter V waardoor het door de jaren heen al snel groeit. Het blijft nog steeds groeien en realiseert steeds grotere projecten. Maar ook voor een kleine klus is de firma Ubaghs – herkenbaar door de typische rode auto’s met het gele opschrift - in veel huishoudens een graag geziene gast. Hierdoor kan er op een vaste clientèle van particulieren, kleine én grote bedrijven - met de meest ingewikkelde installaties welke om steeds nieuwe technieken en moderne materialen vragen - worden gerekend. 

Meer info: www.ubaghs.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners