30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Wie siert voorzijde MVV-shirt?

voetbal

Wie siert voorzijde MVV-shirt?

Maandag 16 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsors. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken trots op de voorzijde van het MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsors deze week aan u voor.

Vandaag de sponsor 'MIDDAG' Creative & Digital Agency

MIDDAG-partner Angelo van Hooren kent De Geusselt van binnen en buiten. Al 25 jaar is hij supporter van de Maastrichtse voetbalclub. “Als ondernemer en supporter is dit een unieke kans om shirtsponsor van MVV te zijn. Het thema verbondenheid spreekt ons team enorm aan. Met deze stap steunen we sport in de regio Maastricht, de stad waar ons kantoor gevestigd is en waar we sterk mee verbonden zijn. Daarnaast dragen we zo een steentje bij aan de maatschappelijke projecten geïnitieerd door MVV”. 

Wat MVV en MIDDAG verbindt is de passie voor sport, constant in beweging zijn en de drive om succesvol te zijn. Middels deze sponsoring hopen zij dit nog een extra duwtje te geven en is dit een mooie manier om zichtbaarder te zijn. “We zijn trots op deze gezamenlijke sponsoring, waarbij we laten zien dat we ook in deze periode samen sterk staan” aldus Angelo.

MIDDAG zal niet alleen op de shirts te zien zijn. Je komt MIDDAG op meerdere plekken tegen in het stadion bijvoorbeeld op de tribunes en in de skybox.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners