09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Speel mee met de MVV Maastricht X-Mas Games

voetbal

Speel mee met de MVV Maastricht X-Mas Games

Maandag 11 december 2023

Pakjesavond is geweest en Sinterklaas is samen met zijn pieten weer terug naar Spanje. Dat betekent dat de kerstdagen snel dichterbij komen! Dit jaar komt kerst bij MVV Maastricht wat eerder, want de komende twee weken maak je bij ons kans op mooie MVV Maastricht prijzen!

Gedurende de komende twee weken zullen er een drietal X-Mas Games te spelen zijn waarmee jij verschillende prijzen kan winnen. Van een gesigneerd wedstrijdshirt van MVV tot aan de nieuwe spelerskaarten! Op woensdag 13 december zal de eerste X-Mas Game te spelen zijn. Je ontvangt dan van ons een email* waarin je een link krijgt waar je het spel kan spelen!

De tweede X-Mas Game is te spelen op dinsdag 19 december en de derde en laatste X-Mas Game is te spelen op vrijdag 22 december! Houdt je mail goed in de gaten en wie weet krijg jij een vroeg kerstcadeau!

* Alleen supporters die zich hebben opgegeven om de nieuwsbrief te ontvangen krijgen van ons een e-mail. Nog niet ingeschreven? Meld je nu aan via mvv.nl/inschrijving-nieuwsbrief!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners