11 augustus
20:00

Nader te bepalen

VS

Nader te bepalen

Primeur voor Nederland: zes shirtsponsors op voorzijde tenue

voetbal

Primeur voor Nederland: zes shirtsponsors op voorzijde tenue

Donderdag 12 november 2020

MVV Maastricht gaat iets nieuws doen.

Iets dat niet eerder in het Nederlandse betaalde voetbal te zien is geweest.

De plannen lagen er al langer maar we hebben in Maastricht met spanning afgewacht op het uiteindelijke groene licht vanuit Zeist. We zijn in ieder geval blij dat de KNVB enorm met de clubs en dus ook met MVV meedenkt waardoor we het nieuwe initiatief nu definitief kunnen presenteren.

MVV Maastricht staat in deze coronatijd aan de wieg van een nieuw tijdperk als het om het shirtsponsor(land)schap in het Nederlandse betaalde voetbal gaat. MVV heeft gekozen voor een unieke manier van shirtsponsoring waar verbondenheid en creativiteit de boventoon voeren.

Daar waar normaliter 1 shirtsponsor de voorzijde van een betaalde voetbalorganisatie siert, zijn er dat bij MVV Maastricht vanaf aanstaande zaterdag nu liefst zes. De bedrijven MIDDAG, Domino’s, Sjef Ubaghs, Naga Solar, DS Metaal Maastricht BV en en TCC zijn in het unieke project gestapt. Immers, nooit eerder in het bestaan van het Nederlandse betaalde voetbal is deze vorm van shirtsponsoring  voorgekomen. Een unicum dus. Normaliter hanteerde de KNVB maximaal drie sponsoruitingen aan de voorzijde, op verzoek en initiatief van MVV Maastricht is het reglement nu dus voor het eerst verruimd.

De KNVB heeft toestemming gegeven om tot aan het einde van het seizoen met dit unieke project door te gaan.

Het sponsorschap is een volgende stap op weg naar een stevige basis richting de toekomst en het topsportklimaat van MVV Maastricht.

“Wij zijn bij MVV altijd op zoek naar verbinden, samenwerken, toenadering zoeken.  En dat hebben we nu in optima forma bedacht en gevonden. Zes verschillende branches (IT, Horeca, Industrie, Online Marketing, Bouw, Elektro en Installatie) vinden zich nu gebroederlijk op de meest trotse plek van MVV terug”, aldus de woordvoerder van MVV Maastricht. “En het is ook een mooi signaal van de sponsors om in deze moeilijke tijd dit vertrouwen te hebben in de toekomst van MVV.”

Vanaf de derby Roda JC-MVV Maastricht, zaterdag 14 november, zullen de Maastrichtenaren met de nieuwe shirts spelen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners