08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Partnerschap Boels Zanders en MVV Maastricht

voetbal

Partnerschap Boels Zanders en MVV Maastricht

Zaterdag 18 juni 2022

Boels Zanders en MVV Maastricht gaan de komende jaren een partnerschap aan. Het advocatenkantoor zal MVV niet alleen als sponsor steunen, maar ook helpen met juridische zaken en geschillen. De profvoetbalclub is verheugd dat een mooi bedrijf als Boels Zanders partner wordt.

Voorstanders van grote ambities

Jean-Luc Coenegracht, Partner bij Boels Zanders: “Als advocaat probeer je mensen en organisaties verder te helpen. Vanuit die gedachte is ons kantoor graag betrokken bij sportclubs en verenigingen in de plaatsen waar we actief zijn. Dan kan MVV natuurlijk niet ontbreken. En als echte Maastrichtenaar ben ik over dit partnerschap extra enthousiast.”

“We zijn erg verheugd met de komst van zo’n kwalitatief en gerennomeerd bedrijf met de roots in het zuiden”, zegt algemeen directeur Erik Noor. “Mooi dat we Boels Zanders welkom mogen heten in onze businessclub.”

Thuis in het Zuiden

Boels Zanders is een full service advocatenkantoor met vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven. Het kantoor is te vinden in de top 25 van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Meer dan 70 advocaten en 55 ondersteuners behartigen iedere dag de belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen.

Jean-Luc Coenegracht, Partner bij Boels Zanders, en Erik Noor bezegelen hun partnerschap met een stevige handdruk op de middenstip van MVV.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners