09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV in uniek carnavalsshirt tegen SC Telstar

voetbal

MVV in uniek carnavalsshirt tegen SC Telstar

Vrijdag 01 december 2023

MVV Maastricht speelt ook dit seizoen weer met een uniek carnavalsshirt in de wedstrijd voor Carnaval. In de wedstrijd tegen SC Telstar op vrijdag 2 februari zal het nieuwe shirt voor iedereen live te bewonderen zijn. In samenwerking met Voetbalshop.nl geven we hiermee navolging op het grote succes van afgelopen jaar, toen de shirts als warme broodjes over de digitale toonbank vlogen.

De shirts zijn vanaf nu te pre-orderen via Voetbalshop.nl/MVV en zijn enkel in de maand december te bestellen. Het speciale carnavalsshirt is ook dit jaar in samenwerking met een aantal supporters ontworpen. Het shirt is minimalistisch, maar wel strak. Dit jaar zijn de rood-geel-groene kleuren te zien als ruiten op de borst. Naast de grote ruiten op de borst, loopt het ruitmotief ook speels door via een diagonaal van linksonder naar rechtsboven. Hiermee blijft het shirt speels, maar niet te druk. Als subtiel detail is er dit jaar voor gekozen om twee maskers weer te geven aan de rechterkant van het shirt.

Het shirt is vanaf vandaag te pre-orderen via Voetbalshop.nl/MVV en kan besteld worden tot en met 31 december van dit jaar. Na deze periode zullen alle shirts die besteld zijn, geproduceerd worden waarna deze eind januari/begin februari uitgeleverd zullen worden, op tijd voor de wedstrijd tegen SC Telstar

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners