09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV-bestuur draagt taken over

MVV-bestuur draagt taken over

MVV-bestuur draagt taken over

Maandag 13 mei 2024

Het voltallige bestuur van Stichting MVV Maastricht 2018 (de grootste aandeelhouder van de club) legt haar functie neer en zal de komende dagen haar taken overdragen. Het einde van het voetbalseizoen is daarvoor een natuurlijk en logisch moment. Bovendien is de afgelopen week aangetoond dat er voldoende organisatorische en financiële draagkracht zit in het Maastricht Collectief. Voor het bestuur van de stichting is dit essentieel, aangezien zij het clubbelang boven alles stelt. Met deze insteek heeft het huidige bestuur in haar lange zittingsperiode (Marcel Jöris 6 jaar, Tom Lange 10 jaar en Roel Kerckhoffs 4 jaar) altijd haar rood-witte hart getoond. Het stokje doorgeven hoort daar nu ook bij.

Marcel Jöris, namens het bestuur: “Het was niet de gemakkelijkste bestuursperiode, vooral met de coronapandemie die een forse impact op de club heeft gehad. Toch wisten we samen een heldere toekomstvisie uit te werken (De magie van Maastricht) die tevens de basis is onder de MVV Academy. Met bescheiden middelen werd sportief goed gepresteerd. Een compliment aan alle betrokkenen waard. De laatste maanden waren spannend voor MVV. Het is hartverwarmend om te zien hoe us MVV weer echt is gaan leven in de stad. Elk nadeel heeft inderdaad zijn voordeel. Dat geeft  hoop voor de toekomst. Wij wensen de nieuwe kartrekkers veel succes in het vormgeven van nieuwe ambities.”

Laura van Leeuwen: “Het afgelopen jaar heb ik van dichtbij samengewerkt met het bestuur en vooral Marcel. Ook in de jaren daarvoor heeft hij zijn MVV-hart laten spreken. En dat doet hij nu weer. Namens de gehele club bedank ik hem voor alles dat hij gedaan heeft.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners