30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (3)

voetbal

Wie siert voorzijde MVV-shirt? (3)

Woensdag 18 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsor. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken de komende tijd op de voorzijde van het trotse MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsoren deze week aan u voor.

Vandaag sponsor 3: ‘DS Metaal Maastricht BV’

Harold Kostons is al jarenlang verbonden aan MVV Maastricht. Zo begon hij als sponsor van de MVV-jeugd. Later is hij als sponsor nog meer gaan betekenen voor de Maastrichtse club en richtte in De Geusselt onder meer met 13 leden skybox Business Club Lanaken in. “Om nu als een van de zes shirtsponsors op te treden tonen wij als Maastrichts bedrijf onze verdere betrokkenheid bij de club”, zegt Harold Kostons. “Veel clubs en bedrijven hebben het in deze coronatijd moeilijk. Hoe mooi is het dan om met DS Metaal MVV een steuntje in de rug te kunnen geven.”

Waar kennen we DS Metaal van? Dit bedrijf levert complexe lassamenstellingen, als totaalleverancier in een one-stop-shop omgeving. Maatwerk en topkwaliteit in lassen, van losse onderdelen tot compleet geassembleerde eindproducten. Door de werkwijze, gericht op continue verbetering, beheerst DS Metaal de processen die tot het meest hoogwaardige laswerk leiden. De specialiteit als lasbedrijf is robotlassen, vooral voor zwaar en seriematig laswerk.

Meer info: www.dsmetaal.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners