30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Wie siert voorzijde MVV shirt? (2)

voetbal

Wie siert voorzijde MVV shirt? (2)

Dinsdag 17 november 2020

Vorige week presenteerde MVV Maastricht het nieuwe wedstrijdshirt met de nieuwe shirtsponsor. Om precies te zijn: zes shirtsponsors. Een uniek initiatief in het Nederlandse betaalde voetbal, met speciale toestemming van de KNVB. De zes sponsors pronken de komende tijd op de voorzijde van het trotse MVV-tenue. Verbondenheid staat bij deze sponsoring centraal.

We stellen de zes sponsoren deze week aan u voor.

Vandaag sponsor 2: ‘Domino’s Maastricht’

Hij komt eigenlijk uit Eindhoven, Thomas Antonis. De jonge ondernemer is franchise-eigenaar van drie Domino’s-vestigingen in Maastricht. Zijn bedrijven zijn te vinden in de Hoenderstraat (centrum), aan het Koningin Emmaplein en in de Ambyerstraat-Noord. “Zeven jaar geleden ben ik naar Maastricht verhuist en al snel merkte ik hoe stad en MVV met elkaar verweven zijn”, legt Thomas uit. “Ik heb snel kennis gemaakt met de Maastrichtse cultuur. Ik zie ook hoe de club leeft onder de bevolking en nu ik de mogelijkheid krijg om als shirtsponsor te kunnen toetreden, is deze stap snel gezet. Ik hoop dat we Domino’s kunnen verbinden met de MVV fans. ”

Alle pizza’s van Domino’s worden vers gemaakt, direct nadat je een bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat ze voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn dagvers! In alle smaken en variaties die je kunt bedenken zijn de pizza’s te verkrijgen, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. De pizza kun je afhalen of wordt bezorgd binnen gemiddeld 21 minuten.

Meer info: www.dominos.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners