09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Wedstrijdinformatie voor supporters

voetbal

Wedstrijdinformatie voor supporters

Vrijdag 19 april 2024

Zaterdagavond staat de competitiewedstrijd tegen Willem II op het programma. Een wedstrijd die vanuit vele perspectieven in de belangstelling zal staan; MVV kan haar play-offplek verstevigen door te winnen van Willem II en weet bij verlies van FC Emmen, VVV-Venlo en SC Cambuur dan 3 punten uit te lopen. Willem II kan bij winst in Maastricht haar koppositie behouden en blijft dan voor Roda JC staan, welke bij verlies van de Tilburgers eventueel de koppositie kunnen overnemen. Kortom een wedstrijd waar veel op het spel staat! In dit bericht lees je alles wat je moet weten en de activiteiten die plaatsvinden rondom de wedstrijd.

Fanplein om 17.00 uur geopend
Zaterdag zal voorafgaand aan de wedstrijd ook weer het fanplein geopend zijn. Vanaf 17:00 kunnen supporters hier een biertje drinken, merchandise kopen of een hapje eten. Op het fanplein zal daarnaast ook een aantal artiesten optreden. Zo zullen Frans Theunisz, Saskia Theunisz en May de enige Echte alvast de supporters warm draaien voor het duel met Willem II.

Aangescherpte toegangcontroles
Houd rekening ermee dat er zaterdag aangescherpte toegangscontroles plaatsvinden. Bij iedere ingang zal er een 100 procent ID-controle plaatsvinden. Vermijd lange wachtrijen en kom op tijd naar Stadion de Geusselt. Supporters van Willem II zijn niet welkom in de MVV-thuisvakken in Stadion de Geusselt. Zij konden een ticket kopen voor het uitvak. Blijkt bij de controle dat je uit de regio Tilburg komt, dan wordt je geweigerd aan de toegangspoort, zonder recht op restitutie.

Geen kassaverkoop
Voorafgaand aan de wedstrijd zal er geen ticketverkoop plaatsvinden bij de dagkassa’s. Tickets zijn daardoor alleen te koop via de online ticketshop. Het is niet mogelijk om aan de infobalie tickets te kopen.

Grote drukte verwacht
Het belooft zaterdag een drukke dag te worden. De Angel-Side is op een paar tickets na volledig uitverkocht en ook de Boschpoorttribune, Gamintribune en Hoofdtribune zullen druk worden! Kom op tijd naar het stadion en voorkom dat je het begin van de wedstrijd mist omdat je in de rij staat.

Heb jij nog geen ticket? De laatste tickets vliegen over de digitale toonbank, dus wees er snel bij en scoor nu nog jouw ticket! Samen laten we Stadion de Geusselt kolken! Tickets koop je via mvv.nl/tickets.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners