07 mei
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

We heten jullie weer welkom!!

voetbal

We heten jullie weer welkom!!

Donderdag 29 april 2021

Toegegeven, het is nog even niet zoals we het graag zouden willen maar iedere mogelijkheid grijpen wij natuurlijk aan om aan jullie weer in het stadion te mogen verwelkomen! Dus ook vrijdagavond.

Omdat de wedstrijd MVV Maastricht-FC Volendam deel uitmaakt van Testen voor Toegang, moet iedere bezoeker vooraf een sneltest in het MECC ondergaan. Ook wij bij MVV hebben er een test doorstaan! En we moeten zeggen: het viel reuze mee. 1 stokje 5 tellen in je neus en je bent klaar! De uitslag valt binnen een half uur in je telefoon cq mailbox.

Je kunt als seizoenkaarthouder nog een toegangskaart reserveren tot vrijdag 30 april, 9.00 uur. Een testafspraak maak je HIER 

Het stadion opent dus vrijdag de poorten eindelijk voor jullie en wel de ingangen A en B. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. Aan de poort moet je je testuitslag (en ID) bij de hand houden, die wordt gescand. Iedere uitslag is slechts 1x te gebruiken, dus je kunt het stadion na het scannen  niet meer verlaten want dan krijg je vervolgens geen toegang meer tot de wedstrijd. Na de scancontrole volgt de vertrouwde kaartcontrole. En dan….ja dan ligt de groene mat van De Geusselt  weer als vertrouwd aan je voeten! Onze jongens starten dan net met hun warming-up.

Volg de pijlen op de grond, die geven de looprichtingen aan.

Totdat je op de je plek zit, dien je wel nog je mondmasker voor te houden. Dat geldt ook voor iedere verplaatsing. Ook als je drank gaat halen. En wat dat betreft: tot 20.00 uur mag er wettelijk bier verkocht worden, dus dan doen we dat ook.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners