07 mei
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Veer Zien MVV draagt bij aan jeugd en supporters

voetbal

Veer Zien MVV draagt bij aan jeugd en supporters

Maandag 26 april 2021

Veer Zien MVV maakt dankzij bijdragen van donateurs 19.000 euro over aan MVV Maastricht. Het geld wordt geïnvesteerd in een nieuw ticketingsysteem en in de jeugdopleiding. 

Donateurs van Veer Zien MVV dragen maandelijks een bedrag over aan het supportersinitiatief. Ze geven daarbij aan voor welke zogeheten pijler hun bijdrage bestemd is. Samen met MVV wordt vervolgens een concreet doel uitgezocht. In dit geval wordt het geld gestoken in de opleiding van drie jeugdtrainers: Robbie Servais (cursus UEFA A en cursus Coach Betaald Voetbal), Hennie Heuts (cursus UEFA A) en Glenn Thehu (cursus UEFA C). Ron Elsen, manager academie, is blij met de bijdrage vanuit de fans. “Als club hebben we recent aangegeven onze jeugdacademie als belangrijke pijler te zien voor de toekomst. Dat onze supporters via de donatie aan Veer Zien MVV dat streven ondersteunen is een geweldige steun in de rug.”

Een ander deel van de bijdrage van VZM gaat naar de aanschaf van een nieuw ticketingsysteem. In samenwerking met het bedrijf CM.com werkt MVV aan een nieuwe manier van kaartverkoop: digitaal, snel en klantvriendelijk. Wouter van den Berkmortel, verantwoordelijk voor ticketing bij MVV: “Dit wordt een mooi systeem voor onze supporters. Via Veer Zien MVV dragen ze daar ook zelf financieel aan bij, en daar zijn we natuurlijk zeer content mee.” 

Ook bijdragen aan de groei van MVV? Word dan donateur van Veer Zien MVV via www.veerzienmvv.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners