01 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Jong AZ

Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Oranje, Feyenoord én MVV

voetbal

Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Oranje, Feyenoord én MVV

Woensdag 23 november 2022

Het bedrijf GASSAN is toonaangevend als we het hebben over handel in diamanten. Een andere passie van eigenaar Benno Leeser is de voetbalsport. Hij is wat dat betreft ook een lopende encyclopedie. Hij loopt over van parate voetbalkennis.

Benno Leeser is met GASSAN sinds dit seizoen een belangrijke partner van MVV Maastricht. Zo is het bedrijf op de LED-boarding in De Geusselt te zien als timekeeper maar ook naast het scorebord is Gassan prominent vertegenwoordigd evenals het bord dat de wissels aangeeft. “Voetbal zit in het DNA van GASSAN. Want ons bedrijf en voetbal hebben één ding met elkaar gemeen: Passie”, aldus Benno Leeser. “We zijn blij met onze stap in Maastricht. En ook nog op een prima moment. Dat het zo goed zou gaan hadden we natuurlijk niet kunnen dromen. Laten we dan ook dromen van promotie of nacompetitie”, zegt Leeser. “In ieder geval complimenten voor wat er in Maastricht in de eerste helft van dit seizoen bereikt is.”

En die passie waar Benno Leeser het over heeft, is op de Amsterdams gangen van het prachtige gebouw van GASSAN duidelijk vertegenwoordigd. Tientallen voetbalshirts hangen op de gang rond het kantoor van Benno Leeser. Originele shirts van Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, het Nederlands Elftal, Ajax, Feyenoord, Bjorn Kuipers – om er een paar te noemen - maken prominent onderdeel uit van het eigen voetbalmuseum van de diamantair in Amsterdam. “Dit zijn de voetbalschoenen die Mark van Bommel in de halve WK-finale droeg”, wijst Leeser naar een glazen kubus op zijn bureau. Natuurlijk mag MVV Maastricht niet in zijn verzameling ontbreken. Als dank voor zijn geweldige steun heeft MVV-directeur Erik Noor afgelopen week in Amsterdam een wedstrijdshirt van MVV overhandigd. Dustin Huisman – niet alleen ex-voetballer van MVV, schoonzoon van Benno Leeser maar ook werkzaam bij GASSAN – nam het kleinood in ontvangst. Het shirt heeft inmiddels een mooie plek tussen de andere shirts gekregen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners