02 oktober
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

Verkoop wedstrijdshirts van start!

Verkoop wedstrijdshirts van start!

Donderdag 04 augustus 2022

We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is dan toch daar: de wedstrijdcollectie van MVV Maastricht gaat in de verkoop. Vanaf vanmiddag 15:00 is het mogelijk om het nieuwe Nike thuis en uitshirt van MVV Maastricht aan te schaffen.

Het shirt is te koop in de MVV webshop en kost €69,95. Het is daarnaast ook mogelijk om het shirt , tegen een kleine meerprijs, te laten bedrukken met je naam, rugnummer, en de badge van de Keuken Kampioen Divisie.

MVV Fanshop!
De nieuwe shirts zijn vanaf vrijdag ook te koop in onze nieuwe MVV fanshop! Met de komst van Voetbalshop Maastricht, is dit ook het officiële verkooppunt voor alle officiële MVV Maastricht merchandise! De MVV fanshop is te vinden aan de Nieuwstraat 21.

Met de komst van de fanshop in de binnenstad van Maastricht zal het ook niet meer mogelijk zijn om merchandise artikelen te kopen in het stadion. Alle fanproducten die wij hebben worden alleen nog verkocht via Voetbalshop.nl/MVV  of bij Voetbalshop Maastricht.

Supporters die een shirt hebben aangeschaft kunnen daarnaast het shirt laten bedrukken met de hoofdsponsor zodra deze bekend is. Dit kan kosteloos bij de fanshop aan de Nieuwstraat in Maastricht.

Actie voor seizoenkaarthouders
Alle seizoenkaarthouders krijgen, op vertoon van hun seizoenkaart, 10% korting op de aanschaf van het nieuwe wedstrijdshirt. Let op: de 10% korting is alleen geldig in de fysieke fanshop en niet in de webshop!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners