Update: maatregelen tegen coronavirus

voetbal

Update: maatregelen tegen coronavirus

Donderdag 02 april 2020

Op dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande corona-maatregelen, ten aanzien van de sport, niet langer tot 6 april maar op zijn minst tot en met 28 april van kracht blijven.

Daarnaast werd duidelijk dat wedstrijden in het betaalde voetbal zonder publiek alsnog óók vallen onder de evenementenregeling die tot 1 juni van kracht is. Voor het betaald voetbal betekent dit dat de competities niet binnen afzienbare termijn uitgespeeld kunnen worden.

#LETOPELKAAR 

Het belang van de nationale gezondheid is het uitgangspunt, inclusief die van onze voetballers, trainers en scheidsrechters. We gaan hoe dan ook pas voetballen als het volgens het RIVM veilig is. Gezondheid staat voorop, altijd en vooral nu. Laten we samen deze moeilijke tijd doorkomen. Elkaar steunen, uitdagen en met elkaar samenwerken.

Wat voor gevolgen brengen de corona-maatregelen met zich mee voor MVV Maastricht?

Gevolgen MVV Maastricht 

  • De selectie van MVV Maastricht zal op zijn minst tot en met 28 april niet collectief trainen;
  • Stadion de Geusselt blijft op zijn minst tot en met 28 april gesloten, wat inhoudt dat MVV-personeel vanuit thuis werkt en de club telefonisch niet bereikbaar is;
  • Alle activiteiten en evenementen in Stadion de Geusselt zijn op zijn minst tot en met 28 april afgelast;

Voor de jeugd van MVV Maastricht zit het seizoen er helaas definitief op. Vooralsnog vinden er tot 1 juni geen jeugdtrainingen plaats. De KNVB zal de huidige standen gebruiken voor de nieuwe teamindelingen in de voetbalpiramide. De stafleden van de jeugd zullen wat betreft de procedures gericht op volgend seizoen z.s.m. communiceren.   

Contact opnemen?

Contact opnemen kan door een mail te sturen naar info@mvv.nl.

Laatste nieuws

Blijf de officiële kanalen van MVV Maastricht in de gaten houden voor het laatste nieuws omtrent het coronavirus en de gevolgen voor MVV Maastricht.

Misschien ook interessant

Sterrendragers