20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Uitreiskaart

Uitreiskaart

Uitreiskaart

Vrijdag 01 maart 2024

Na een aanloop- en testfase, is nu iedereen die een uitwedstrijd van MVV bezoekt verplicht in het bezit te zijn van een fysieke uitreiskaart. Dit is in samenspraak met de vierhoek vastgesteld. Zonder deze kaart is het helaas niet meer mogelijk een uitwedstrijd te bezoeken. Een kleine 500 supporters hebben inmiddels deze kaart aangevraagd. Slechts 200 hebben deze ook fysiek afgehaald.

De verplichte regeling gaat per direct in, te beginnen met de uitwedstrijd tegen FC Groningen op vrijdag 8 maart. Bij deze wedstrijd geldt een verplichte bus combi.

In samenspraak met de supportersclubs hebben wij besloten extra afhaalmomenten buiten de reguliere openingsuren (10:00u tot 17:00u) in te lassen. Dit kan vandaag tot 20 uur en vanaf Maandag 4 maart t/m Woensdag 6 maart van 10:00 – 19:00 uur. Neem je ID mee! De uitreiskaart is gratis! De uitreiskaart dient uiterlijk woensdag opgehaald te zijn voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen. 

Vanaf nu zal bij het instappen van de bus de uitreiskaart samen met ID gecontroleerd worden. We hopen op jullie begrip en medewerking.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners