02 oktober
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

Tickets voor #MVVADO en #MVVFCE van start; ook passe-partouts verkrijgbaar!

Tickets voor #MVVADO en #MVVFCE van start; ook passe-partouts verkrijgbaar!

Dinsdag 19 september 2023

 Er staat een drukke periode te wachten voor MVV Maastricht. Komend weekend staat De Graafschap op de planning in de Geusselt en ook de week erna staan weer twee thuiswedstrijden op het programma. Op vrijdag trappen we af tegen ADO Den haag en op maandag mogen we aantreden tegen FC Eindhoven.

Voor de twee laatstgenoemde wedstrijden zijn de tickets vanaf nu te koop! Via de online ticketshop is het mogelijk om voor beide wedstrijden tickets aan te schaffen. Jij steunt ons toch ook door de drukke periode heen? Tickets koop je eenvoudig en snel via de online ticketshop.

Passe-partouts
Voor supporters die beide wedstrijden willen bezoeken hebben we nu ook een mooie actie! Je kan namelijk een passe-partout kopen voor de twee wedstrijden! Hiermee bespaar je 25% op de totaalprijs en krijg je de wedstrijd tegen FC Eindhoven voor de helft van de prijs.

De passe-partouts zijn uitsluitend online te kopen en zullen niet aan de dagkassa worden verkocht. De passe-partouts kunnen worden aangekocht tot en met de aftrap van MVV Maastricht – ADO Den Haag. Bewaar je ticket goed of gebruik de digitale versie van het passe-partout want je dient hetzelfde ticket voor beide wedstrijden te gebruiken.

Steun jij ons ook? Koop nu jouw ticket of passe-partout en zorg dat je er bij bent!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners