03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Stewardkorps MVV krijgt upgrade dankzij Mosae Event Secure

Stewardkorps MVV krijgt upgrade dankzij Mosae Event Secure

Donderdag 31 maart 2022

MVV Maastricht en Mosae Event Secure gaan een intensieve samenwerking aan. Het Maastrichtse beveiligingsbedrijf was de afgelopen periode al leverancier op het gebied van diverse beveiligingsvraagstukken. Mosae Event Secure wordt nu echter de komende vijf seizoenen partner van MVV Maastricht en gaat de beveiliging verzorgen tijdens de thuis- en uitwedstrijden van de club.

Daar blijft het echter niet bij. Algemeen Directeur Erik Noor van MVV Maastricht: “De veiligheid waarborgen rondom de wedstrijden van MVV Maastricht is uiteraard één van onze prioriteiten. Met Mosae Event Secure hebben we een plan gemaakt om het huidige stewardskorps zowel op kwaliteit als op kwantiteit een upgrade te geven. De samenwerking zal dus niet enkel gebaseerd zijn op ‘inhuur van beveiligers’, maar samen met Mosae Event Secure gaan we nieuwe stewards rekruteren en hen, samen met onze huidige stewards, een gedegen opleiding aanbieden.”

Directeur Fred Essers van Mosae Event Secure: “Het team van Mosae Event Secure is verheugd met het aangaan van de samenwerking met BVO MVV Maastricht. Onze bedrijfspolicy is steeds in beweging en werkt zowel in- als extern vanuit 4 basisprincipes.

De eerste kennismaking is van essentieel belang en zegt ons heel veel, dus dat gevoel moet goed zijn. Goed gevoel kun je verankeren. Luisteren naar het onderbuikgevoel met kunde is hierbij vaak een goede graadmeter.

Verder hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten waarmee we naar continuïteit streven en op lange termijn kunnen denken.

Voor ons staat kennis gelijk aan macht, waarmee ik doel op het feit dat goed opgeleide en/of ervaren medewerkers hun vak naar behoren kunnen uitoefenen. Daarbij moet men niet vergeten dat we met mensen werken en handelen menselijk is. De professionaliteit van onze dienstverlening zorgt voor rust en uiteindelijk tevredenheid bij de opdrachtgever.

Hou je aan je afspraken en communiceer te allen tijde hierover.

Het partnerschap van Mosae Event Secure benadrukt tevens onze sportieve en maatschappelijke betrokkenheid bij MVV Maastricht en daarbij ook bij de gemeente Maastricht.”

MVV Maastricht dankt Mosae Event Secure voor het vertrouwen in de club en kijkt uit naar een zeer vruchtbare samenwerking!

Strategische Business Partners