03 mei
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Stem op beste keeper van 1e periode!

voetbal

Stem op beste keeper van 1e periode!

Maandag 10 oktober 2022

Iedereen die MVV Maastricht volgt, weet het natuurlijk al langer: Romain Matthys is onze rots in de branding. Niet voor niets riep Voetbal International hem uit tot beste doelman van de eerste divisie 2021-2022.

Nu is onze goalie in de race voor het Bronzen Schild als het gaat om beste doelman van de eerste periode.

De genomineerden zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van de Keuken Kampioen Divisie-clubs. De supporters hebben de beslissende stem in de verkiezing.

De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen de Beste Speler én Beste Keeper van de 1e periode. De genomineerden voor de categorie Beste Speler zijn Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Sven Braken (VVV Venlo) en Dylan Vente (Roda JC).

Voor de categorie Beste Keeper komen Nigel Bertrams (FC Eindhoven), Michael Brouwer (Heracles Almelo), Romain Matthys (MVV Maastricht) en Roy Kortsmit (NAC Breda) in aanmerking. 

Stemmen is simpel:

Vink  aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt.

Vul je gegevens in en druk op verzenden.

Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (check ook je spam). Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. woensdag 12 oktober 17:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Derbystar wedstrijdbal. De winnaars van de Bronzen Kampioensschilden worden op vrijdagavond 14 oktober tijdens de uitzending van ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt!

Stem HIER

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners