02 oktober
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

Stadionspeaker Bert Bouvrie plotseling overleden

Stadionspeaker Bert Bouvrie plotseling overleden

Dinsdag 30 mei 2023

Vlak na afloop van het duel MVV-NAC Breda - waar hij nog gewoon achter de microfoon zat - is thuis plotseling overleden onze stadionspeaker Bert Bouvrie. De schrik en verslagenheid bij MVV is enorm. Als club verliezen wij een echte clubman in hart en nieren. Bert was zijn hele leven al trouw supporter van MVV en sinds een jaar onze stadionspeaker. Al die tijd werd hij begeleid door zijn voorganger Frans Jacobs, die het rustiger aan wil gaan doen. Op Bert kon altijd een beroep worden gedaan, ook als er andere organisaties in het stadion een evenement hadden. Wij zullen Bert gaan missen, zijn stem maar vooral zijn mooie persoonlijkheid. Geregeld liep hij de MVV-burelen op om na een gezellig praatje in zijn omroepcabine weer nieuwe muziek te gaan downloaden en zijn speellijsten in orde te maken.

Wij wensen namens de hele MVV-familie zijn eigen familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met het verwerken van deze enorme klap.

Vrijdagmiddag vindt het afscheid van Bert plaats.

Zijn collega/begeleider/voorganger Frans Jacobs heeft het afgelopen jaar zeer nauw met hem samengewerkt. Hij heeft een mooi in memoriam geschreven:

"Ik ken Bert al zo'n 40 jaar. Carnavalsvereniging en lokale radio waren de plekken waar we elkaar regelmatig tegen kwamen. Bert, een echte "sjeng" met een MVV hart. Toen ik in 2022 besloot om het wat rustiger aan te doen als stadionspeaker en Bert zich meldde als kandidaat was de beslissing snel genomen. In EEN seizoen groeide Bert uit tot de nieuwe MVV stem met dat vleugje heerlijke "Mestreechse" bravour. Vanaf de 1e minuut klikte het ook goed met de overige omroepcabine bezetting. Je kon enthousiast vertellen over je pensionering en je onlangs nieuw betrokken woning. Je kon exact uitleggen hoe die mislukte aanval, beter uitgevoerd had kunnen worden. Kortom je stond midden in het leven en wist als echte "sjeng" raad met veel situaties.  Toen we na de wedstrijd tegen NAC naar huis gingen gaf je me een hand, bedankte voor de steun en vertrouwen in het afgelopen seizoen, wenste mij een fijne vakantie en tot volgend seizoen. Helaas mag dat volgend seizoen er voor jou niet meer komen. Bert het ga je goed hierboven, hopelijk kun je daar "klasjenere" met de oud MVV-ers die je daar tegen komt. Mede namens mijn collega's uit de omroep cabine van MVV wens ik alle nabestaanden veel sterkte met dit verlies.
Namens de medewerkers in de omroepcabine: Frans Jacobs, Raymond Boileau, Ralf Veugen en Tom Stevens. 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners