03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

SMC en MVV beklinken partnerschap

SMC en MVV beklinken partnerschap

Donderdag 12 mei 2022

Het is een geweldig één-tweetje: Sport Medisch Centrum (SMC) ‘De Geusselt’ en MVV Maastricht. De beide ‘Geusseltbewoners’ beklinken samen een nieuw partnerschap tot het einde van het seizoen 2022-2023. SMC streeft naar het aanbieden van een totaalaanbod van bewegen en fysiotherapeutische zorg. Sinds afgelopen winter maakten de fysiotherapeuten van SMC reeds onderdeel uit van de technische staf van MVV 1. Maar de focus ligt niet alleen op het eerste elftal van de Maastrichtse club. Ook de jeugd in de MVV Academy komt onder de kundige handen van de nieuwe partner.

Technisch Directeur Ronny van Geneugden van MVV Maastricht: “Met SMC hebben we een partner die voor ons een totaalaanbod verzorgt. Op performanceniveau én in de medische staf vervullen zij een ontzettend belangrijke rol. Daarnaast hebben zij de faciliteiten beschikbaar in het stadion waarvan onze spelers gebruik kunnen maken om hun fysieke gesteldheid te verbeteren óf om te kunnen revalideren. Alles onder één dak in ons ‘eigen huis’, dat is fantastisch!”

Bram Jaspars, mede-eigenaar van SMC ‘De Geusselt’: “Een partnerschap aangaan met dé topsportorganisatie van Maastricht is voor ons natuurlijk een geweldige verbinding. Wij maakten al gebruik van de inspirerende omgeving die ons Stadion de Geusselt biedt, maar deze connectie maakt het af. Op deze manier kunnen we laten zien wat we kunnen en dat wij binnen onze business óók topsport bedrijven.”

Strategische Business Partners