20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Romain Matthys in Elftal van de Week

Romain Matthys in Elftal van de Week

Romain Matthys in Elftal van de Week

Dinsdag 02 april 2024

Romain Matthys staat deze week in het KKD-Elftal van de Week.  In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. 

De sluitpost van het Elftal van de Week is dus Romain Matthys. Vrijdagavond kwam de doelman in in het uitduel met NAC Breda. In Brabant wonnen de Sterrendragers mede dankzij een aantal fraaie reddingen van Romain Matthys met 2-1, waardoor de kans op deelname aan de play-offs voor promotie nog altijd springlevend is. De 25-jarige Belg noteerde vier reddingen, maar moest in minuut 54 wel de openingstreffer slikken, nota bene door een van richting veranderd schot.

Het Elftal van de Week: 
Romain Matthys (MVV Maastricht); Leandro Bacuna (FC Groningen), Raffael Behounek (Willem II), Rick Ketting (VVV-Venlo), Rob Nizet (Willem II); Oualid Agougil (Jong Ajax), Shiloh ‘t Zand (FC Dordrecht), Luciano Valente (FC Groningen); Jevon Simons (Jong PSV), Mohamed Tahiri (Telstar) en Cain Seedorf (Telstar)

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners