30 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Reis met MVV mee naar Turkije!

voetbal

Reis met MVV mee naar Turkije!

Vrijdag 23 september 2022

In verband met het WK 2022 ligt de voetbalcompetitie eind november korte tijd stil. MVV Maastricht benut dit moment om dan een trainingskamp in het Turkse Kemer te betrekken. Vijf dagen lang zal trainer Maurice Verberne met zijn staf en spelers in zonnige omstandigheden trainen.

In het kader van dit trainingskamp wordt er een mooie businessreis georganiseerd van 25 tot en met 28 november. Een vierdaagse reis met drie overnachtingen in Hotel Double Tree by Hilton in Kemer-Antalya. Tijdens het verblijf geniet men van een ultra all-inclusive verzorging en wordt men dus volledig in de watten gelegd. Er zullen verschillende activiteiten gepland worden voor onze partners en de wedstrijden van het Nederlandse en Belgische elftal zullen natuurlijk op de voet gevolgd worden.

Wat kan men verwachten?

  • Vlucht Düsseldorf-Antalya v.v.
  • Transfer Antalya-luchthaven-Hotel v.v.
  • Drie overnachtingen in Hotel Double Tree by Hilton Kemer
  • Bijwonen oefenwedstrijd MVV Maastricht (inclusief transfer)
  • Netwerkactiviteiten

Voor het volledige programma inclusief reis geldt het tarief van € 695,- incl. BTW per persoon.

Meer informatie of boeken van de reis: mail onze manager New Business, Justus Spronck, (justus.spronck@mvv.nl).

“De zakelijke relaties van MVV Maastricht zijn enorm belangrijk voor de stabiliteit en de sportieve ambities van de club. Graag nodig ik daarom alle zakelijke relaties en geïnteresseerden van MVV uit voor dit mooie initiatief dat tot stand gekomen is uit een samenwerking tussen MVV Maastricht, Vrienden van 043, Business Club Lanaken en Spauwen Travel Group.’’

#SameVollePetaj #SameVollePetajNaoAntalya

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners