22 oktober
20:00

VS

Reactie MVV op publicaties De Limburger

voetbal

Reactie MVV op publicaties De Limburger

Dinsdag 17 november 2020

In dagblad De Limburger en in hun podcast maakt De Limburger melding van enkele misstanden in Maastricht. Daarbij wordt gemakshalve de naam van MVV ge- cq misbruikt. De krant vindt dat de club iets moet vinden van zaken die zich ver buiten het stadion afspelen. Opmerkelijk is dat de schrijver van het artikel – Emil Visser - nergens zelf getuige van is geweest en in de podcast van de krant daarom ook terecht opmerkt: “Dat je er nooit keihard je vinger op kunt leggen”. Hij verwijst hiermee naar het feit dat ook hij niet zeker weet of er MVV-supporters bij betrokken zijn.

MVV distantieert zich al sinds de oprichting in 1902 van geweld en racisme. Dat draagt de club ook anno 2020 op diverse manieren uit. Maar dat wil niet zeggen dat de club op elk -vaak door de media geframed- beeld wil en moet reageren.

Dat De Limburger in de krant van 17 november onder meer een doodshoofd, biohazard-teken, een bliksemschicht en radio-actieflogo op het trotse shirt van MVV Maastricht meent te moeten afbeelden, vindt MVV Maastricht zeer kwalijk.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners