Oussama Zamouri versterkt aanval MVV Maastricht

voetbal

Oussama Zamouri versterkt aanval MVV Maastricht

Donderdag 30 juli 2020

MVV Maastricht heeft de Marokkaans-Nederlandse aanvaller Oussama Zamouri vastgelegd.  Zamouri (24) komt over van het Kroatische NK Inter Zapresic en tekent voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

De rechtsbenige technicus kan op diverse posities voorin uit de voeten, en is ook inzetbaar als schaduwspits. Zijn jeugdopleiding genoot Zamouri onder meer bij Almere City, Vitesse en FC Utrecht. Na een jaar Telstar en een succesvol seizoen bij FC Dordrecht waarin de aanvaller negen keer scoorde, vertrok hij naar Oxford United. Na een seizoen in Kroatië tekent hij nu in Maastricht.

Technisch directeur Ron Elsen verwacht dat Oussama Zamouri verrassing toevoegt aan de Maastrichtse aanval: "Oussama is een buitenkansje voor MVV. Hij kon na zijn succesvol seizoen in Dordrecht naar diverse clubs, maar was helaas niet gelukkig in zijn keuze. Zijn talent staat buiten kijf. In De Geusselt mag hij weer laten zien wat hij kan."

Oussama Zamouri is klaar om te vlammen, zegt hij. “MVV Maastricht is een mooie club met een fanatieke aanhang. Ik kijk er naar uit om mijn debuut in de Geusselt te maken.”

Misschien ook interessant

Sterrendragers